MF ACTIVA | 176-218 HV

KONE, JOHON VOIT LUOTTAA

MF ACTIVA 7344-leikkuupuimuri on rakennettu korkeimpien standardien mukaan; joustava ja itsenäinen kone, hellävarainen
jyville ja oljille. Koneessa on erittäin tehokas moottori, jonka ansiosta puintikustannukset ovat alhaiset – tehokkaaksi suunniteltu, hiljainenja mukava kuljettajan työympäristö. Hallintalaitteet on yksinkertaisesti ja kätevästi sijoitettu oikeille paikoilleen ja näkyvyys tilavasta panoraamaohjaamosta on erinomainen.

Mallit

Malli Teho hv* (kW) Viljasäiliön tilavuus, l Kohlimet
MF ACTIVA 7340 176 (129) 5200 5 kpl / 6,72 m2
MF ACTIVA 7344 218 (162.5) 6500 5 kpl / 6,72 m2

* ISO 14396

MF ACTIVA, esite

Lue lisää kampanja MF ACTIVA 7344 >

Puintikoneisto

Puintikoneiston komponenttien on sovittava täsmälleen puitavaan satoon. Puintikela on halkaisijaltaan 600 mm ja 1340 mm leveä. Puintikelan kahdeksan varstaa puivat hellävaraisesti ja tehokkaasti. Koneisto voi käsitellä hyvin monenlaista korjattavaa satoa
piensiemenestä viljaan ja maissiin. Varstasillan etu- ja takavälystä voidaan ainutlaatuisella tavalla säätää ohjaamosta sato-olosuhteista riippuen. Siinä on differentiaalinen, laajeneva säleikkö, jonka ansiosta tapahtuu puinti ja tehokas erottelu.

ABC-varstasilta on kiinnitetty päävarstasillan taakse, jolloin erottelukapasiteetti saadaan suuremmaksi. Tämä voidaan säätää kolmeen asentoon parhaan suorituskyvyn saamiseksi ja näin saadaan 20 % lisää erottelupinta-alaa.

FreeFlow™

FreeFlow-pöydän koko leveydellä olevat syöttöruuvin sormet lisäävät ruuvin syöttökykyä ja varmistavat hyvän ja nopean syötön kolakuljettimelle.

PowerFlow™

Leikkuupöytä on 1,14 m etäisyydellä pöydän syöttöruuvista, joten näkyvyys ja suorituskyky ovat optimaaliset. Vahvat PowerFlow-hihnat kuljettavat materiaalin tehokkaasti tasaisella nopeudella terältä kolakuljettimelle. Hihnat ohjaavat kivet pois ja estävät niiden pääsyn puintikoneistoon, missä ne voisivat aiheuttaa vahinkoa.

Viljasäiliö

Viljasäiliön tilavuus on 6500 litraa. Purkunopeus 85 l/s takaa nopean purkamisen. Purkuruuvi ulottuu korkeimpaankin perävaunuun pellolla tai maantiellä, purkukorkeus 4,20 m. Lisävarusteena voidaan asentaa satotuloksen monitori ja kosteussensori – Ceres 8000i

Ohjaamo

Mukava ohjaamo on suunniteltu antamaan kuljettajalle ihanteellisen ja tuottavan työympäristön. Erinomaiset
käyttöominaisuudet yhdessä mukavuuden kanssa takaavat hyvän tuottavuuden useiden työtuntien jälkeen. Agritronic
Plus-työtietokoneen ja hallintalaiteiden sijoituksen ansiosta käyttäjällä on täydellinen hallinta puimurin toimintoihin.
Hallintalaitteet on ergonomisesti sijoitettu ja puimurin toimintojen ohjaus on yksinkertaista ja helppoa. Ilmajousitettu istuin, säädettävät ja lämmitettävät peilit sekä erinomainen näkyvyys ympärille ovat vakiovarusteita. Ergonomisella monitoimivivulla käyttäjä voi ohjata mukavasti kaikkia toimintoja.

Breganze, Italia

Massey Fergusonin sadonkorjuukoneiden keskus, tarkan insinööritaidon ja valmistuksen kotipaikka. Täällä syntyvät koneet, jokainen pieni osa liittyy toisiinsa ja ne muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ominaisuudet ovat erinomaiset. Breganzen puimuritehdas on Vicenzan kauniissa provinssissa, Italiassa. Kuten kaikki Massey Fergusonin tuotantolaitokset ympäri maailmaa, Breganzen tehtaalla on pitkä, kattava ja ylpeä historia maatalouskoneiden valmistuksessa. Breganzen tehdas valmistaa keskikokoiset, hybridit ja kahdeksalla kohlimella varustetut Massey Ferguson-puimurit toimitettavaksi Eurooppaan, Afrikkaan ja Lähi-Itään. Tämän modernin tehtaan pinta-ala on 25 hehtaaria ja työntekijöitä on yli 600 henkilöä. Breganzen leikkuupuimuritehtaan tuotannossaan käyttämä uusin
teknologia, sen erikoistuminen omalle alueelleen ja korkea laatu ovat asiantuntevan ja asiaansa omistautuneen tiimin rakentama.
Breganze valmistaa erilaisilla puintiteknologioilla varustettuja puimureita. Kaikki puimurit on varustettu erikokoisilla FreeFlow- tai PowerFlow-leikkuupöydillä, jotka on suunniteltu sadon nopeaan ja tehokkaaseen korjaamiseen sekä samalla varmistamaan minimaalisen satotappion.