MF 4700 M | 82-100 HV

Suoraviivaista tehokkuutta

Massey Ferguson on aina ollut innovatiivinen, mutta käytännöllisissä ratkaisuissaan viljelijän tarpeet huomioiva ja ajankohtaisiin haasteisiin vastaava. MF 4700 M -sarja jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla erittäin modernin, hyvin suorituskykyisen, kestävän ja selkeän traktorimalliston, joka on poikkeuksellisen tehokas erilaisille tiloille ympäri maailmaa.

Uusi, tyylikäs - silti yksinkertainen - design ja rakenne, huippuluokan taitava valmistus, tehokas voimansiirto ja korkeatasoinen mukavuus, MF 4700 M on ehdottomasti rakennettu olemaan uusi maailman valloittava työhevonen – se todella antaa poikkeuksellisen hyvän vastineen rahoillesi joka suhteessa.

Mallit

Malli Max teho hv* Max vääntömomentti** Vaihteisto Moottori
MF 4708 M 82 347 Synkronoitu - 12 x 12, Dyna-2 AGCO Power 3.3l/3 syl.
MF 4709 M 92 355 Synkronoitu - 12 x 12, Dyna-2 AGCO Power 3.3l/3 syl.
MF 4710 M 100 365 Synkronoitu - 12 x 12, Dyna-2 AGCO Power 3.3l/3 syl.

* @ 2,000 r/min
** @ 1500 r/min

MF 4700, esite

Varaa koeajo


Voimansiirto

Aliarvostettu ja kuitenkin ehkä eräs tärkein Massey Fergusonin elementti on voimansiirto. Jokainen voimansiirron komponentti on alusta alkaen suunniteltu ylpeilemään äärimmäisellä vahvuudella, joka on merkittävä tekijä maataloustraktorin yleisessä suorituskyvyssä. Modernin suunnittelun avulla monipuolisuus, voima, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky ovat MF 4700 -sarjan perusominaisuuksia.

Moottori

Maineikas, luotettava, kestävä ja polttoainetaloudellinen 3.3-litran AGCO Power -kolmesylinterinen moottori on MF 4700 -sarjan traktorin sydän, jonka tehot ovat 75 - 95 hv. Kun sekä traktori että moottori tulevat samalta valmistajalta, voit olla varma, että tuotteen korkea laatu on täsmälleen samalla korkealla tasolla ja yhteensopivuus ja tehokkuus eivät voi olla paremmat.

SCR-katalysaattoriteknologia

Vuodesta 2008 alkaen Massey Ferguson yhdessä AGCO Powerin kanssa, on ollut edelläkävijä SCR -teknologiassa, joka on selkein, huoltovapaa ratkaisu, jolla voidaan täyttää tiukimmat päästömääräykset tinkimättä tehosta ja tuottavuudesta. Tämä on nyt tämän teollisuuden alan standardi, mutta me edelleenkin olemme johdossa 25 000 eri puolille maailmaa toimitetuilla traktoreilla! – Vaikutuksemme sinun liiketoimintaasi on positiivinen; polttoainelaskun pieneneminen. SCR on MF 4708 ja MF 4709 malleissa.

Vaihteisto

Massey Ferguson 4700 M-sarjan traktoreissa on uusi synkronoitu vaihteisto, jossa on kaksitoista vaihdetta eteen ja kaksitoista vaihdetta taakse ja kaksi aluevaihdetta. Kuusi vaihdetta on tyypillisellä peltotyön nopeusalueella 4-12 km/h ja maksiminopeus on 40 km/h.

Oikea nopeus kuhunkin työhön on helposti valittavissa kätevästi tavoitettavilla vaihdevivuilla, jotka on sijoitettu sopivasti kuljettajan ulottuville kuitenkaan estämättä ohjaamoon kulkua ja sieltä poistumista. Yksilevyinen, kuiva kytkin on helppokäyttöinen ja helppo huoltaa.

Ryömintä on saatavana lisävarusteena, kun työssä tarvitaan hitaita nopeuksia jopa 140 m/h asti.

Hydrauliikka ja voimanulosotto

Yksinkertaisessa, avoimessa hydrauliikkajärjestelmässä on kaksi hammaspyöräpumppua, 27 litraa/min pumppu syöttää öljyn kaikille sisäisille toiminnoille ja 65 litraa/min pumppu antaa 3000 kg nostovoiman sähköhydrauliselle takanostolaitteelle. Lisäksi pumppu tuottaa öljyn hydrauliikkalohkojen kautta ulkopuolisiin hydrauliikan toimintoihin ja toinen pumppu ohjaa 4-vedon kytkintä, suunnanvaihtajaa ja voimanottoa. Tämä on välttämätön järjestelmä päisteessä ajon ja kääntymisen hallitsemiseksi.

Voimanulosotto

Kaikissa malleissa on 35 mm kuusiurainen voimanottoakseli, VUO:n nopeudet 540, 540E sekä lisävarusteena 1000. Sähköinen voimanoton hallinta ohjaa kytkentää erittäin luotettavasti. Se on pehmeämpi ja optimaalinen kytkeytymisnopeuden säätö varmistaa voimanoton luotettavan kytkeytymisen kaikilla moottorin nopeuksilla ja erikokoisilla työkoneilla.

ELC-nostolaitteen hallinta

Takanostolaite on tehty sopivaksi juuri tämän teholuokan traktoriin. Sen nostoteho on peräti 3000 kg, joten raskas työkone voidaan nostaa helposti. Traktorissa on vakiovarusteena sähkömekaaninen nostolaiteen ohjaus sekä lisävarusteena monipuolisempi ELC. Järjestelmä ohjaa tarkkaan ja herkästi nostolaitteen toimintoja varmistaen muokkaavien ja maahan tunkeutuvien koneiden tarkat työsyvyydet sekä koneiden työkorkeudet. Sähköisen ohjauksen antama välitön reagointi lisää tarkkuutta ja herkkyyttä – tämän ansiosta vetovastus reagoi tarkasti ja varmistaa jatkuvan hyvän pidon ja minimoi pyörien luiston ja polttoaineen kulutuksen.

Ohjaamo

Tiedämme että vietät lukemattomia työtunteja MF 4700 M -traktorisi ohjaamossa. Kiinnitimme paljon huomiota työympäristön suunnitteluun, jotta se olisi käytännöllinen ja mukava. Ergonomiset hallintalaitteet, oikealle sijoitetut vaihdevivut sekä toiminnallinen mittaristo auttavat tekemään pitkästä ja raskaasta työpäivästäsi erittäin tuottavan, vähemmän väsyttävän ja tehokkaamman.

Ohjaamomallit

Traktori, joka on suunniteltu yksinkertaisesti käytettäväksi, ei tarvitse olla pelkistetty. Alusta alkaen suunnittelussa on korostunut mukavuus ja helppo käyttö ja MF 4700-sarjan traktorilla raskasta työtä on mukava tehdä. Ohjaamon isot ovet takaavat vaivattoman kulkemisen portaissa ja runkorakenteen ansoista kuljettajan näkyvyys on kokoluokassaan avarin. Kun istut kuljettajan istuimella, kaikki manuaalisesti ohjattavat hallintalaitteet ovat ergonomisissa asennoissa, mikä tekee niiden käytöstä mukavaa ja luotettavaa traktorin tuhansien työtuntien aikana.

Ajo-ohjaamo

Kuljettajan tilan ulkopuolelle asennetut käsikaiteet takaavat vaivattoman kulkemisen portaissa ja voimansiirron matalan runkorakenteen ansoista kuljettajan tila avara.

Massey Ferguson -merkki takaa pitkän käyttöiän

Massey Fergusonin myynti- ja huoltoverkosto varmistavat, että jokainen kone saa sen vaatiman tuen ja huollon, jotta voit pitää sen työssä – koska tahansa ja missä tahansa sitä tarvitset.

Voit keskustella kattavan huoltopalvelun mahdollisuuksista Massey Ferguson -myyjän, huoltopisteen tai maahantuojan kanssa MF 4700 M -traktorisi käyttöasteen nostamiseksi ja kokonaiskustannusten laskemiseksi. Massey Ferguson -huoltopiste ja maahantuojan jälkimarkkinointi antavat mielellään yksityiskohtaista tietoa sinun tarpeisiisi parhaiten sopivasta järjestelystä.

360 Tour

Klikkaa interaktiivista kuvaa ja pyöritä tuotetta siihen kulmaan, missä haluat sen nähdä.

Globaali traktori maailman maataloudelle

Me olemme globaali tavaramerkki. Me olemme Massey Ferguson ja uusi MF 4700 on traktori, jossa kiteytyy koko tämän julistuksen merkitys. Me olemme luoneet traktorin, jossa kaikki tietomme keskittyy maatalouteen. Uudessa MF 4700 -traktorissa viljelijä voi kokea Massey Fergusonin DNA:n mukavuudessa ja hyvin toimivassa tekniikassa, joka on selkeä, suoraviivainen ja edullinen.

Pitkän historiansa aikana Massey Ferguson on tehnyt paljon enemmän kuin suunnitellut, valmistanut ja myynyt maatalouskoneita antaakseen viljelijöille parhaat mahdolliset työvälineet. Beauvaisin suunnittelijoiden 3D-piirustusten, MF-virtuaalitodellisuuden tutkimushuoneen ja tehtaan tavoitteena on suunnitella traktorit, jotka aina säilyttävät viljelijöiden jatkuvan luottamuksen päivästä toiseen.