MF 5700 S | 95-130 HV

Kaikki mitä tarvitset, mihin tahansa työhön

Massey Fergusonin DNA ilmenee selvästi MF 5700 S -mallistossa ja jatkaa näin edeltäjiensä viitoittamaa palkitsemisen voittokulkua 100 - 130 hv teholuokassa. Meillä on nyt mallistossa uusi 100 hv malli MF 5710 S.

MF 5700 S-traktorin tyylikäs ja älykäs design antaa markkinoiden parhaan näkyvyyden viiston konepeiton ansiosta. Tehokas voimansiirto, uusin tekniikka, uudistettu, järkevä mittaristo ja kojelauta sekä erinomainen mukavuus - MF 5700 S auttaa sinua keskittymään työhösi ja tekemään sen nopeasti ja tehokkaasti. MF 5700 S traktori voidaan varustaa erilaisilla voimansiirroilla ja ohjaamon lisävarusteilla, jotta se sopisi täsmälleen sinun tarpeisiisi ja maatilan liiketoimintaan.

Mallit

Malli Max teho hv* Max vääntömomentti** Vaihteisto Moottori Ohjaamo
MF 5709 S 95 405 Dyna-4/Dyna-6 AGCO Power 4.4l/4 syl. Essential/Efficient/Panoramic
MF 5710 S 100 420 Dyna-4/Dyna-6 AGCO Power 4.4l/4 syl. Essential/Efficient/Panoramic
MF 5711 S 110 468 Dyna-4/Dyna-6 AGCO Power 4.4l/4 syl. Essential/Efficient/Panoramic
MF 5712 S 120 502 Dyna-4/Dyna-6 AGCO Power 4.4l/4 syl. Essential/Efficient/Panoramic
MF 5713 S 130 545 Dyna-4/Dyna-6 AGCO Power 4.4l/4 syl. Essential/Efficient/Panoramic

* @ 2000 r/min                                                   
** @ 1600 r/min                       

MF 5700 S, esite

Varaa koeajo


Moottori

AGCO Power neljäsylinterinen 4.4 litran Tier 4 Final moottori antaa enemmän tehoa ja vääntöä sekä pienentää polttoaineen kulutusta. Ahtimen sähköinen hukkaportti parantaa suorituskykyä ja päästöjen hallintaa. Eco-voimansiirtoa käytetään maantieajossa ja Eco-voimanulosotossa. Automaattiset, matalat moottorin tyhjäkäyntikierrokset alentavat polttoaineen kulutusta.

Vaihteisto

Kaikki MF 5700 S -mallit voidaan varustaa Dyna-4 tai Dyna-6 -voimansiirrolla.

Nämä Massey Ferguson -vaihteistot ovat saavuttaneet hyvän maineen kestävyyden ja luotettavuuden sekä joustavan ja vaivattoman käytön ansiosta. Ohjaamossa on ilman kytkintä toimiva Power Control-vipu suunnanvaihdon ja vaihteiden käyttöä sekä vedonvapauttamista varten. Oikealla puolella konsolissa tai kyynärnojassa on T-vipu vaihteiden hallintaan sekä etukuormaajan joystickissa (valinnaisvaruste).

Uusi jarrupolkimella aktivoituva vedonvapautus on vakiona molemmissa vaihteistoissa. Kun jarrupoljinta painetaan, samanaikaisesti aktivoituu kytkin. Tämä helpottaa kuljettajan työtä, lisää tehokkuutta ja käytön mukavuutta ja on erittäin käyttökelpoinen etukuormainkäytössä.

Speedmatching varmistaa joustavan vaihtamisen. Sen avulla varmistetaan sopivimman Dynashift -vaihteen valinta automaattisesti aluevaihdetta vaihdettaessa. Speedmatching on vakiona Essential -malleissa.

DYNA-4

Dyna-4 -voimansiirron vakuuttava suorituskyky ja tehokas rakenne sekä täysin ilman kytkintä toimivat vaihteet 16 eteen ja 16 taakse antavat erinomaisen tuottavuuden, hallittavuuden ja mukavuuden.

Kaikki MF 5700 S -sarjan mallit voidaan varustaa Dyna-4 -voimansiirrolla - jokainen malli on kehitetty erityisesti toimimaan MF 5700 S -sarjan traktorin tehoalueella. Näihin voimansiirron järjestelmiin on pakattu kehittyneitä ominaisuuksia ja automaattisia toimintoja, jotka varmistavat helppokäyttöisyyden.

Dyna-4 -vaihteiston hallinta on luokassaan johtava, yksinkertainen ja mukava käyttää joko vasemmalla olevalla Power Control -vivulla tai oikealla olevalla T-vivulla. Lisäksi lisävarusteena on saatavana joystick-vipu, jossa on painikkeet ajosuunnan ja vaihteiden vaihtoon.

DYNA-6

Erityisesti 100 - 130 hv -malleihin kehitetty Dyna-6 -voimansiirto on ideaalinen ja sopiva pidemmälle akselivälille ja nelisylinterisille traktoreille poikkeuksellisen monipuolinen. Hyvä hallittavuus ja käyttömukavuus takaavat tehokkaan etukuormainkäytön lisäksi erinomaiset peltotyön ominaisuudet.

Dyna-6 -vaihteistossa on yhdeksän peltotyöaluetta ja juuri sopivat vaihteiden päällekkäisyydet, jotka antavat erinomaisen joustavuuden kaikissa toiminnoissa. Voimansiirron 6 powershift-vaihdetta voidaan vaihtaa kuormitettuna kytkintä käyttämättä ja lisäominaisuutena AutoDrive tarjoaa automaattisen vaihtamisen. Maksimi ajonopeus 40 km/h tekee kuljetuksesta nopean ja tehokkaan.

Ohjaamo

Työpaikka, josta et halua poistua
Ergonomia - Kaikki mitä tarvitset ovat oikeilla paikoillaan. MF 5700 S -ohjaamoon kulku on helppoa avarien ovien ja leveiden, hyvin sijoitettujen portaiden ansiosta. Kaikki uuden mittariston antamat tiedot ovat selkeästi esillä ja vaivattomasti käytettävissäSI. Helppokäyttöiset kytkimet ovat oikeilla paikoillaan ja kaikki hallintalaitteet helposti käden ulottuvilla.

Tehoa työhön – Ohjaamon jousituksen ja useiden istuinvaihtoehtojen ansiosta saat paremman tuottavuuden, ajan säästöä ja poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden ohjaamosta.

Essential tai Efficient – Sinä voit valita! Annamme sinulle vapauden valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan mukavuustason ja varustuksen. Räätälöi oma MF 5700 S -traktorisi haluamallasi moottorilla, voimansiirrolla, ohjaamolla ja varustuksella.

Essential

Essential on MF 5700 SL -sarjan perustaso, mutta kaikkea muuta kuin alkeellinen. Siinä on kaikki ydinelementit mitä Massey Ferguson -traktorilta voi toivoa ja näihin yhdistyvät yksinkertainen, helppo käyttö ja monipuolisuus sekä tarvittava teho ja suorituskyky ilman hienostelua.

Efficient

Efficient -paketin tavoite on tuottavuuden lisääminen hyvän varustelun ja ominaisuuksien avulla, jotka auttavat käyttäjää työskentelemään nopeammin, tehokkaammin ja tarkemmin. Efficient -varustelu on saatavana kaikkiin MF 5700 S -sarjan traktoreihin. Se on varustettu Dyna-4- tai Dyna-6-vaihteistolla ja AutoDrive-vaihteistoautomatiikka on vakiovarusteena.

Etukuormainvalmiudella toimitetut traktorit voidaan lisävarusteena varustaa sähköisellä monitoimijoystickillä, joka on sijoitettu istuimen käsinojaan. Kuormaimen ja vaihteiston toimintojen ohjaamisen lisäksi sillä voidaan ohjata lisävarusteena saatavaa etunostolaitetta.

Panoramic

MF 5700 S -sarjan Panoramic -ohjaamosta on esteetön näkyvyys oikealle puolelle ja näin voidaan varmistaa sivulle asennetun työkoneen turvallinen ja tehokas käyttö. Leveä, yksiosainen polykarbonaatti-ikkuna on erittäin kestävä ja suojaa käyttäjää lentäviltä esineiltä.

Erityinen naarmuuntumaton erikoispinnoite ja pesin/pyyhin -järjestelmä takaavat hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Kunnallisiin ja ajotiellä tehtäviin töihin ohjaamo voidaan varustaa varoitusvalojen ja kylttien kiinnittämiseen tarkoitetuilla kannattimilla ja johdoilla.

Kuormainspesialisti

MF 5700 S -sarjan traktorit on erityisesti suunniteltu toimimaan optimaalisesti kuormien käsittelyssä ja MF -etukuormaajilla. Täydellinen yhdistelmä – molemmat ovat tehtaalla täysin integroitu yhteensopiviksi antamaan tehokkaan suorituskyvyn.

Monitoimijoystick

Kaikissa MF 5700 S -sarjan traktoreissa on kolme valinnaista monitoimijoystickiä, joilla kuljettaja ohjaa kuormaajaa, hydrauliikkaa ja voimansiirtoa samanaikaisesti irrottamatta kättään ohjauspyörästä ja säilyttäen näin työssään parhaan tarkkuuden ja turvallisuuden.

Visio Roof

Valinnainen Visio Roof -katto antaa hyvän näkyvyyden paalien käsittelyssä tai perävaunun kuormaamisessa. Kattoikkunaan kuuluu häikäisysuoja ja se voidaan ikkunan päälle liu’uttamalla sulkea ja avata. Kattoikkunassa itsessään on auringon säteilyltä suojaava ominaisuus jonka ansiosta työtä voidaan tehdä kaikissa olosuhteissa. Kuljettajan turvallisuuden parantamiseksi, myös suojakalteri kuuluu Visio Roof -katon ominaisuuksiiin.

Vedonvapautus

Voimansiirron kytkeminen vapaalle voidaan nyt linkittää jarrupolkimeen. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljettaja voi yhdellä jalalla jarruttaa ja käyttää kytkintä samanaikaisesti ja samalla säilyttää koneen hyvän hallinnan. Tämä tekee etukuormaajan käytöstä helpomman, mukavamman ja kaikille turvallisemman.

Etukuormainvalmius

Kun traktori tilataan ‘kuormainvalmiudessa’ niin siihen kuuluu valikoima tehdasasenteisia komponentteja ja ominaisuuksia ja vain kuormaimen aisat ja työvälineet pitää asentaa. Pakettiin sisältyy:
• Integroidut kuormaimen sovitteet
• Valmiiksi asennettu hydrauliikka
• Mekaaninen tai sähköinen monitoimijoystick

Hydrauliikka

Nykyaikaiset laitteet asettavat yhä enemmän vaatimuksia traktorille, joka antaa niille käyttövoiman ja siksi traktorin suorituskyvyn on oltava tehokas, nopea ja terävä. MF 5700 S -traktorilla on kykyä käsitellä vaivatta raskaita laitteita ja työkoneita, sillä sen nosto- ja vetoteho ovat riittävät kaikkein uusimmille laitteille.

Nostolaite

Takanostolaite on rakennettu sopivaksi juuri tämän kokoluokan traktoreihin. Sen nostoteho on peräti 5200 kg, joten raskaampikin työkone nousee helposti ylös. Nostotangot ovat säädettävät ja vahvat sivurajoittimet varmistavat erilaisten nostolaite- ja puolihinattavien työkoneiden oikean kiinnityksen ja asennon säädön. Takana olevat liittimet on varustettu hydrauliikan paineenalennusjärjestelmällä, joten irrottaminen on nopeaa ja turvallista.

Ulkopuolisen hydrauliikan venttiilit

 • Traktori on mahdollista varustaa neljällä hydrauliikkaventtiilillä.  
 • Essential -mallissa mekaaniset venttiilit 2 kpl ja 57 l/min hydrauliikan tuotto, lisävarusteena mekaaninen etukuormaajan joystick.
 • Lisäksi 2 kpl Sormenpäillä ohjattavat venttiilit Efficient -malleissa, lisävarusteena sähköinen monitoimijoystick jolla voidaan ohjata takalohkoja ja etukuormaaja. Hydrauliikan tuotto 100 l/min.
 • Kuormantunteva CCLS 110 l/min -hydrauliikka lisävarusteena.

Integroitu etunostolaite

Etunostolaite on saatavana lisävarusteena ja se sopii käytettäväksi jousitetun etuakselin kanssa. Kompakti integroitu etunostolaite auttaa hyödyntämään MF 5700 S -sarjan traktorin tehon ja parantaa merkittävästi tuottavuutta eteen ja taakse asennettujen työkoneiden yhdistelmällä. Etunostolaitteen kapea kiinnitys on olennainen osa rakennetta, jolla säilytetään traktorin kompaktit mitat ja joka parantaa tasapainoa ja ajettavuutta.

Sähköinen nostolaitteen hallinta ELC

Uusin sähköisen nostolaitteen ohjausjärjestelmä ELC on täsmällinen ja herkästi nostolaitteen toimintaan reagoiva järjestelmä, joka tarkasti ohjaa työkoneen työsyvyyttä  ja työkorkeutta. Hallintalaitteina on ELC -’hiiri’ ja yksinkertainen paneeli, joilla mukavasti ja yksinkertaisesti ohjataan nostolaitteen toimintaa. Aktiivinen kuljetusasennon jousto on erittäin käyttökelpoinen vakiotoiminto.

Ulkopuolinen nosto- / laskukytkin on sijoitettu oikeaan ja vasempaan lokasuojaan. ELC -’hiiri’ on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle, jolloin sen käyttö on nopeaa ja helppoa ja sen avulla säädetään työkoneen syvyyttä ja nostolaitteen nostoa ja laskua. Sähköisen nostolaitteen ohjauspaneelista säädetään suoraan muita nostolaitteen toimintoja.

Voimanulosotto

Voimanotto muodostuu yksinkertaisesta voimansiirtojärjestelmästä, jolla voima voidaan siirtää tehokkaasti. VUO:n nopeuden valinta on sähköhydraulinen. Keinuvivut on sijoitettu mukavasti käden ulottuville konsoliin. Vakiona 540/540Eco r/min, sekä 540/540Eco/1000 r/min lisävarusteena.

Fuse teknologia

MF 5700 S -sarjan traktorin yhteydenpito- ja seurantateknologian ratkaisut ovat selvä todiste Massey Fergusonin kehityksen ja innovaatioiden nopeudesta. Työstä tuleva informaatio otetaan käyttöön ja hyödynnetään välittömästi ja työ voidaan tehdä tehokkaammin ja tuottavammin. Tästä syystä Massey Ferguson käyttää suoria ja itsenäisiä teknisiä ratkaisuja, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä, tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseksi nostaen satotuloksia ja laskien kustannuksia ja varmistaen näin paremman taloudellisen tuloksen.

Datatronic

Datatronic -konsoli on saatavana lisävarusteena MF 5700 S Efficient -malleihin. Täydellinen traktorin toimintojen hallinta ja ominaisuuksien, kuten voimansiirron, moottorin ja hydrauliikan optimointi. Samalla järjestelmä säätää esimerkiksi auran työsyvyyden säätöpyörää suhteessa takanostolaitteeseen. Samaa järjestelmää käytetään ohjaamaan etunostolaitteessa olevaa työkonetta, automaattista syvyyden säätöä ja koko operaatiota synkronissa takanostolaitteen kanssa. ISOBUS-järjestelmässä työkoneen valmistajan ohjausjärjestelmä voidaan näyttää konsolin näytössä ja näin voidaan säästää omistajan ja käyttäjän aikaa ja rahaa, sillä mitään lisäterminaaleja ei ohjaamoon tarvitse asentaa.

AutoGuide

Auto-Guide™ 3000 on täysin automaattinen ohjausjärjestelmä, joka on saatavana lisävarusteena uuteen MF 5700 S-traktoriin. Auto-Guide™ 3000 toimii alle metrin, desimetrin ja senttimetrin tarkkuudella ja lisää viljelyn tehokkuutta.
• Helppo ja nopea asetus Go-moden ansiosta.
• Poistaa päällekkäisyydet ja lisää työstettyä pinta-alaa
• Pienentää todistettavasti polttoainekustannuksia
• Tehokkaampi työskentely ja suorituskyvyn paraneminen

Puolueettomien asiantuntijoiden palkitsema

 • AGCO Power, neljäsylinterinen 4.4 litran moottori
 • Avara ohjaamo, valinnaiset ohjaamon- ja etuakselin jousitus.
 • Pienet korjaus- ja huoltokustannukset
 • Käytännössä testatut ja luotettavat Dyna-4- ja Dyna-6-voimansiirrot
 • UUSI Auto-Guide™ 3000-automaattiohjaus
 • Mahdollisuus valita kolme eri hydrauliikkajärjestelmää.
 • Ylivoimainen etukuormaajatraktori