MF 6700 S | 140-200 HV

Tervetuloa Massey Ferguson ”S-teho”-luokkaan!

Uusi MF 6700 S on tässä!

Samalla hetkellä, kun katsot MF 6700 S-traktoria, tulee sinulle ‘dejà-vu’elämys, jonka saat jokaisesta 7. sukupolven Massey Fergusonista — tuotemerkin tarraa lukuun ottamatta design on hyvin paljon samanlainen ja mikään ei näytä muuttuneen. Mutta tässä useimmat viljelijät, jotka käyttävät MF 6700 S-traktorin MF 6600:n jälkeen, huomaavat olevansa väärässä. Mikään ei ole muuttunut designin osalta — tai ainakaan muutokset eivät ole silminnähden suuret — kuitenkin kaikki on erilaista.

Mallit

Malli Max teho hv* Vaihteisto Max vääntömomentti** Ohjaamo
MF 6713 S 150 Dyna-6 / VT 648 Essential, Efficient, Exclusive
MF 6714 S 160 Dyna-6 / VT 691 Essential, Efficient, Exclusive
MF 6715 S 175 Dyna-6 / VT 745 Essential, Efficient, Exclusive
MF 6716 S 185 Dyna-6 / VT 790 Essential, Efficient, Exclusive
MF 6718 S 200 Dyna-6 / VT 840 Essential, Efficient, Exclusive

* EPM                                 
**@1,500 r/min EPM

MF 6700 S, esite

Lue artikkeli Maatilan Pellervo 4/2017

Varaa koeajo


Moottori

Uudessa MF 6700 S-sarjassa Massey Ferguson esittelee uusimman nelisylinterisen AGCO Power-moottorin teknologian, joka oli aiemmin tunnusomaista kuusisylinterisissä traktoreissa.

Yksinkertaisesti sanottuna MF 6700 S on risteytys Massey Fergusonin uudistetusta 7. sukupolven traktorisarjasta, jolle tunnusomaista on MF 5700 SL:n ketteryys ja ajettavuus sekä MF 7700:n huippuominaisuudet ja suorituskyky. Mutta MF 6700 S on paljon enemmän – se on erittäin vahva ja voimakas!

MF 6718 S, jonka maksimiteho on 200 hv (EPM), antaa uudelle MF 6700 S-sarjalle markkinoiden korkeimman suorituskyvyn nelisylinteristen traktoreiden luokassa tällä hetkellä. Kaikissa malleissa on erinomainen teho-paino -suhde, joka takaa hyvät ja monipuoliset käyttöominaisuudet ja ketteryyden erilaisissa töissä.

Lisäteho EPM

Lisäteho (EPM) on nyt saatavana kaikkiin malleihin kaikissa valinnaisissa voimansiirroissa ja se varmistaa teho-ominaisuudet myös kaikkein raskaimmissa kuljetuksissa ja töissä. Kehittynyt sähköinen moottorin ja voimansiirron hallinta antaa automaattisesti lisää tehoa kuormituksen mukaan.

Voit käyttää vaativampia, enemmän tehoa vaativia työkoneita ja näin saat paremman työn tuoton sekä hoitaa kuljetukset tehokkaammin ja siirtyä nopeammin työstä toiseen. Voit olla varma, että lisäteho on aina käytettävissä, kun sitä tarvitset – MF 6718 S-mallissa 200 hv asti. EPM-lisäteho antaa nelisylinterisissä traktoreissa mahdollisuudet käyttää työkoneita, jotka aiemmin vaativat kuusisylinterisen traktorin. Ja kun tarvitaan hyvää ajettavuutta ja keveyttä, MF 6700 S on selvä voittaja.

EPM tarkkailee ja ohjaa elektronisesti voimansiirron kuormituksen ja käytön olosuhteita seuraamalla ja vertaamalla voimansiirtoa ja voimanottoa, ajonopeutta, voimansiirron kuormitusta ja käyttöä. Nämä tiedot ohjataan sähköiseen moottorin hallintajärjestelmään, joka säätää erittäin tarkasti tarvittavaa polttoaineen määrää.

Polttoaineen kulutus

MF 6700 S-sarja on erinomainen esimerkki yhteisestä ponnistelustamme edelleen kehittää tehokasta yhteispaineruiskutus-teknologiaa kohtaamaan tämän teholuokan traktorin omistajien erityistarpeet. Kehitystyön tuloksena meillä on markkinoiden tehokkain nelisylinterinen traktori, jonka suurin teho on peräti 200 hv (EPM). Traktorin polttoainejärjestelmä laskee jatkuvasti ja tarkasti moottorin tarvitseman polttoaineen määrän kullakin hetkellä vastaamaan kuormitusta, joka tarvitaan kuljetuksessa, peltotyössä, voimanotossa tai hydrauliikan käytössä. Tulos: optimaalinen palaminen ja puhtaampi, tehokkaampi, taloudellisempi ja luotettavampi moottori, jonka vääntömomentti on korkea jo matalammilla kierrosnopeuksilla. Tämä on tehokas, ”ilman kompromisseja” toimiva yhdistelmä.

Huolto

Ensimmäisestä piirustuksesta alkaen MF 6700 S-traktorin suunnittelun tavoitteena on ollut nopea, yksinkertainen, helppo ja kustannustehokas huolto. Huolto on yksinkertaista ja helppoa, otamme pois traktorin huollon aiheuttaman paineen ja stressin ja silloin on enemmän aikaa tehdä varsinaista työtä pellolla. 600 tunnin huoltovälit pienentävät huoltokustannuksia merkittävästi.

Massey Ferguson MF 6700 S-sarjan traktorin ylläpitoon ja seisokkeihin käytettävä aika on pidetty minimissä. Olemme yhdistäneet käytännöllisyyden tyylikkäästi varmistamaan nopean, selkeän ja yksinkertaisen traktorin ylläpidon ja vähentämään ylläpidon aiheuttamaa stressiä ja näin pääset nopeammin pellolle tuottavaan työhön.

SCR -katalysaattori

Jotkut sanovat, että tulevaisuuden pohtiminen on turhanpäiväistä liiketoimintaa. Massey Fergusonille ja meidän suunnittelijoille se on aina antanut jännittävän haasteen. Mutta tässä ei ole kaikki. Insinöörimme eivät ole tyytyväisiä vain tulevaisuuden tarkasteluun. He ovat aina halunneet myös vaikuttaa tulevaisuuteen. He haluavat tarjota huipputehokkaan ja voimakkaan moottorin ja samalla minimoida polttoaineen kulutuksen, jolla on merkittävä vaikutus liiketoiminnan viimeiselle riville. Tavoitteena suunnittelijoilla on myös auttaa täyttämään teollisuudelle asetetut ympäristönsuojelun vaatimukset.

Vuonna 2008, Massey Ferguson, yhdessä AGCO Powerin kanssa, esittelivät edistyksellisen SCR-teknologian yksinkertaisena ja huoltovapaana ratkaisuna, joka täyttää tiukimmat päästömääräykset tehosta ja tuottavuudesta tinkimättä. Tämä on nyt teollisuudessa omaksuttu standardi, mutta edelleenkin olemme tilaston kärjessä maailman laajuisesti yli 25 000 toimitetulla traktorilla!

Voimansiirto

Kun työsi vaatii powershift- tai portaatonta voimansiirtoa, MF 6700 S-traktorit voidaan varustella käyttöösi sopivaksi. Dyna-4 ja Dyna-6 vaihtoehdoissa on neljä tai kuusi ilman kytkintä kytkettävää vaihdetta kaikilla neljällä nopeusalueella, joita voidaan hallita käsinojassa olevalla joystickillä (mallista riippuen), suunnanvaihtajan tai voimansiirron hallintavivulla. Dyna-VT portaaton voimansiirto on erittäin mukava ja kätevästi hallittava kaikissa olosuhteissa.

Ainutlaatuinen Power Control-vipu ohjauspylvään vasemmalla puolella on suunnanvaihtaja ja se toimii myös vaihteen vaihtovipuna ja vedon vapauttavana kytkinvipuna. Suunnanvaihdon herkkyys voidaan säätää tehtävän työn mukaiseksi ja käyttäjälle sopivaksi.

DYNA-4

• Poikkeuksellinen suorituskyky maatilalla, pellolla tai maantiellä - 16 vaihdetta eteen- ja taaksepäin yhdellä vivulla, kaikki vaihdettavissa kytkintä käyttämättä.
• UUSI 40 km/h Eco-voimansiirto laskee moottorin kierroksia 40 km/h, pienentää polttoaineen kulutusta ja vähentää melua kuljetustyössä.
• UUSI AutoDrive-vaihteistoautomatiikka.
• Erittäin helppo käyttö vasemmalla olevalla Power Control-vivulla, oikealla olevalla T-vivulla tai lisävarusteena saatavalla joystick-vivulla.
• Mukava kuormaimen käyttö Comfort Control-säädön ansiosta, suunnanvaihdon herkkyyden säätö tilanteen mukaan.
• Valittavissa on automaatti- tai käsivalintatila, käyttömukavuus ja tuottavuus voidaan optimoida.
• Vedon vapautus jarrupoljinta painamalla.

DYNA-6

• Pienin nopeus jopa 0,08 superryöminnällä
• Maksimaalinen tuottavuus 24 eteen ja 24 taakse vaihteilla, kaikki vaihdettavissa kytkintä käyttämättä
• Power Control-vivulla kolme toimintoa – suunnanvaihtaja, vedon vapautus ja vaihteen vaihtaminen
• Yhdeksän vaihdetta peltotyöalueella
• UUSI AutoDrive-vaihteistoautomatiikka.
• Jarrupolkimen painaminen vapauttaa vedon
• Superryömintä lisävarusteena (48x48)
• ECO vakiovarusteena (huippunopeus matalilla kierroksilla)

DYNA-VT

• 0,03 - 50 km/h
• 40 km/h super Eco tai 50 km/h Eco
• Kaksi nopeusaluetta, jokaiseen työhön voidaan valita sopivasti vääntävä ajonopeus
• Vipu-, poljin- tai automaattiajotilan hallinta
• Lisäteho (EPM) vakiona
• Valvonta-automatiikka varmistaa maksimitehon vaihtelevilla kuormituksilla
• Dynaaminen vakionopeudensäädin (DTM) pitää asetun ajonopeuden säätämällä automaattisesti tehon tuottoa (moottorin nopeutta) kuormituksen mukaan
• Active Stop-ominaisuus pitää koneen paikallaan ilman jarrua
• Suunnanvaihdon herkkyyden säätö
• Polkimen aggressiivisuuden säätö
• Kaksi vakionopeussäädön muistia (C1 ja C2)
• Vedon vapautus jarrupoljinta painamalla

Ohjaamo

Mitä paremmin traktori on varusteltu tehtävänä olevaan työhön sitä helpommin ja tehokkaammin työ voidaan tehdä. Tämä on toinen alue missä MF 6700 S todella ansaitsee kruununsa: monipuoliset varustepaketit ja erilaiset ohjaamon varusteluvaihtoehdot antavat sinulle kaikki tarvitsemasi mahdollisuudet.

Essential

Essential on MF 6700 S-sarjan perustaso, mutta kaikkea muuta kuin alkeellinen. Siinä on kaikki ydinelementit mitä Massey Ferguson -traktorilta voi toivoa ja näihin yhdistyvät yksinkertainen, helppo käyttö ja monipuolisuus sekä tarvittava teho ja suorituskyky ilman turhaa hienostelua.

Essential -mallien vakiovarusteet:
• Ohjauskeskus ja T-vipu voimansiirron hallintaan
• Dyna-4 tai Dyna-6 Autodrive
• Vedon vapauttaminen jarrupoljinta painamalla
• Manuaalinen ilmastointi
• Mekaanisesti ohjatut hydrauliikkaventtiilit

Panoramic

MF 6700 S-sarjan Panoramic-ohjaamosta on esteetön näkyvyys oikealle puolelle ja näin voidaan varmistaa sivulle asennetun työkoneen turvallinen ja tehokas käyttö. Leveä, yksiosainen polykarbonaatti-ikkuna on erittäin kestävä ja suojaa käyttäjää lentäviltä esineiltä.
Naarmuuntumaton erikoispinnoite ja pesin/pyyhin-järjestelmä takaavat hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Kunnallisiin ja ajotiellä tehtäviin töihin ohjaamo voidaan varustaa varoitusvalojen ja kylttien kiinnittämiseen tarkoitetuilla kannattimilla ja johdoilla.

Valinnainen Panoramic-ohjaamo on erinomainen ratkaisu viljelijälle/urakoitsijalle, joka tekee paljon viher- ja reuna-alueiden leikkaustöitä, tiestön ylläpitoa ja/tai toimii paikallisten viranomaisten ja kunnallistöiden urakoitsijana.

Efficient

Efficient on MF 6700 S-sarjan keskimmäinen varustelupaketti. Voit valita joko Dyna-6 tai Dyna-VT-voimansiirron, uuden Command Control-käsinojan ja sekä mekaaniset että sähköiset hydrauliikkaventtiilit.

Varusteiden ansiosta käyttäjä saavuttaa paremman tuottavuuden hyvän varustelun ja ominaisuuksien avulla. Efficient-paketti auttaa käyttäjää työskentelemään nopeammin, tehokkaammin ja tarkemmin, unohtamatta mukavuutta, ergonomiaa ja luotettavuutta.

Efficient-mallien vakiovarusteet:
• Dyna-6 Autodrive tai Dyna-VT -voimansiirto
• Command Control-käsinoja (vaihteiden, hydrauliikan ja nostolaitteen hallinta)
• Vakionopeussäädin ja vedon vapautus jarrupolkimella
• Quadlink-etuakselin jousitus
• Kuormantunteva CCLS-hydrauliikka (110 l/min)
• Sähköiset ja mekaaniset hydrauliikkaventtiiliit
• Manuaalinen ilmastointi
• Mekaaninen ohjaamon jousitus

Exclusive

Exclusive-varustelu on yhdistelmä pitkälle kehitettyä monipuolisuutta ja jalostettua tekniikkaa asiakkaille, jotka haluat traktoriltaan uusinta teknologiaa ja toimintoja ergonomisesti, mukavasti ja automaattisesti.

Exclusive on isojen tilojen ja ammattilaisten tarpeiden mukaisesti varusteltu traktori, jolla liiketoiminnan tulosta syntyy näyttävästi ja työt sujuvat kustannustehokkaasti.

Multipad-ohjaimessa on runsaasti ominaisuuksia ja etuja, jotka lisäävät lukuisten ja usein toistuvien hallintalaitteiden ja toimintojen käytön helppoutta ja mukavuutta.

Exclusive-mallien vakiovarusteet:
• Command Control-käsinoja ja Multipad-ohjain
• Dyna-6 Autodrive tai Dyna-VT -voimansiirto
• Vakionopeussäädin ja vedon vapautus jarrupolkimella
• Quadlink-etuakselin jousitus
• Kuormantunteva CCLS hydrauliikka 110 l/min
• 4 sähköistä hydrauliikkaventtiiliä, hallinta sormenpäillä
• Mekaaninen ohjaamon jousitus
• Automaattinen ilmastointi
• Datatronic 4 CCD, ISOBUS ja kameravalmius
• Dual Control ja päisteajon automatiikkajärjestelmä
• AgCommand ® -valmius

Pito-ominaisuudet

Traktorin teho sinänsä ei merkitse mitään ellei sitä voida siirtää kulloinkin tarvittavaan kohteeseen - maahan. Olemme panostaneet paljon tutkimukseen, jonka avulla voimme varmistaa että voima on käytettävissä.

MF 6700 S-traktorin teho-paino suhde on ihanteellinen (45 % edessä ja 55 % takana) ja sillä voidaan käyttää monia työkoneita ja laitteita, joita perinteisesti on käytetty kuusisylinterisillä traktoreilla ja tämä kaikki paremmilla ajo-ominaisuuksilla ja kevyemmällä maan pinnan kuormituksella.

Saatavana on laaja valikoima rengasvaihtoehtoja ja lisäpainoja ja sopivia vaihtoehtoja käyttämällä MF 6700 S-traktorissa on parempi pito, vähemmän maan tiivistymistä, pienemmät käyttökustannukset ja näin saavutetaan parempi sato ja tulos.

Painot ja renkaat

Oikea ja tasapainoinen valinta painon ja rengasvaihtoehdon kesken antaa:
• Enemmän voimaa maahan
• Hyvät pito-ominaisuudet
• Pienemmän maan tiivistymisen, paremman sadon ja mahdollistaa maaperän säilymisen parempana seuraaville sukupolville
• Paremman polttoainetalouden

Rungon rakenne varmistaa kuljetusajossa paremmat ajo-ominaisuudet ja säilyttää maaperän rakenteen ja pienentää maahan kohdistuvaa painetta. Ihanteellinen akseliväli ja hyvä teho-painosuhde varmistavat traktorin hyvän vakauden ja tasapainon, joka lisää turvallisuutta ja säästää maaperää pitäen sen terveenä seuraaville sukupolville.
Kätevä uusi lisäpaino vaikuttaa vain vähän traktorin pituuteen ja parantaa ajettavuutta kuljetuksessa ja maatilalla. Sillä ei ole vaikutusta maavaraan tai ajovaloihin. Lisäpaino voidaan kiinnittää etu- tai takanostolaitteeseen tai suoraan traktorin runkoon, jos käytössä ei ole nostolaitetta.

Trelleborg progressive traction

Lisävarusteena on saatavana Trelleborg Progressive TractionTM-renkaat, TM 700 ja TM 800 (650/65R38), jotka antavat lisää ulottuvuutta Massey Fergusonille. Voit nyt hyödyntää näiden renkaiden erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyvyn. Samanlaiset renkaat olivat Etelänavan saavuttaneen Antarctica2-retkikunnan MF 5610-traktorissa.

Työkoneet

MF 6700 S tarjoaa samanlaiset hyvät ominaisuudet ja mahdollisuudet (ja jopa paremmat) kuin aikaisemmin on pidetty kuusisylinterisen traktorin ominaisuuksina; raskaiden työkoneiden helppo käsittely hyvällä nostoteholla ja uusimpien työkoneiden ja laitteiden käytön hyödyntäminen.
MF 6700 S on supertehokas! Se on traktori, joka on sekä kevyt että voimakas, täynnä sitkeää vääntöä ja silti hyvin ketterä. Se on keskittynyttä, puhdasta energiaa ja voimaa. Se on täydellinen traktori sinulle, kun haluat koneen kompakteilla mitoilla varustettuna huippuluokan voimanotolla ja nostolaitteella, joiden käyttöominaisuudet ja suorituskyky sopivat kaikkien vaativimmille ja monimutkaisimmille laitteille.

Kolmipistenostolaite

Kehittyneen takanostolaitteen nostoteho on jopa 9600 kg. Pikaliittimissä on hydrauliikan paineenpoistojärjestelmä, joka helpottaa työkoneiden irrotusta. Saatavana on yhteensä neljä hydrauliikkaventtiiliä taakse. Automaattisen sivurajoittimen rakenne on helppo ja yksinkertainen lyhyemmän ketjun ansiosta. Yksisuuntainen sivurajoitin kummallakin puolella antaa lisää luotettavuutta.

Sähköinen nostolaitteen ohjaus (ELC)

MF 6700 S-traktorissa on alansa johtava sähköinen nostolaitteen ohjaus (ELC) vakiovarusteena. Järjestelmä on tarkka ja nostolaitteen toimintojen ohjaukseen välittömästi reagoiva ja näin voidaan varmistaa tarkka työsyvyyden säädön hallinta maanmuokkauskoneilla sekä tarkka työkorkeuden säätö muilla koneilla. Reagointi on nopea ja tarkka, koska sähköisessä ohjauksessa ei ole viivettä – tämän ansiosta vetovastussäätö toimii tarkasti ja varmistaa hyvän renkaiden pidon koko ajan ja vähentää luistoa ja polttoaineen kulutusta.
ELC-hallintalaitteet ovat konsolissa (Essential) tai käsinojan ELC-ohjausyksikössä. Kun hallintalaitteilla ohjataan nostolaitteen toimintaa kuten noston/laskun kytkintä ja työsyvyyttä/työkorkeutta, oikeanpuoleisen konsolin hallintalaitteilla voidaan tarkasti hallita asennon-/sekoitus-/vetovastussäätöä, nostolaitteen pikalaskua, laskunopeutta, maksimi nostokorkeutta, työsyvyyttä/työkorkeutta, noston/laskun kytkintä ja aktiivista nostolaitteen jousitusta.
Erillinen nostolaitteen asetusten paneeli antaa mahdollisuuden säätää asennon-/sekoitus-/vetovastussäätöä ja nostolaitteen laskunopeutta.

Tarkka vetovastussäätö

Massey Fergusonin digitaalisen ELC-järjestelmän korkealaatuinen vetovastussäätö on täsmällinen ja seuraa tarkkaan maan vetovastuksen muutosta. Tuloksena on hyvä painonsiirto, parempi pito, vähemmän luistoa, pienempi renkaiden kuluminen ja pienempi polttoaineen kulutus tehoa ja voimaa menettämättä.

Integroitu etunostolaite IFLS

Vankka etunostolaite (IFLS) on saatavana lisävarusteena ja se sopii käytettäväksi jousitetun etuakselin kanssa. Etunostolaitteen nostoteho on 3200 kg, siinä on erillinen ohjausventtiili, kaksi hydrauliikkalohkoa ja vapaan paluun linja.

Etukuormainyhdistelmä

• Joustava monipuolisen työkoneiden valikoiman ja laitteiden käyttö.
• Monitoimijoystick, jossa on suunnanvaihtaja ja vaihteen valinta.
• Live 3rd - 3. toiminto - älykäs uusi lisätoiminto kuormaimen hydrauliikkaan, jolla käyttäjä voi esimerkiksi avata/sulkea kouran ja kipata tai nostaa työvälinettä samanaikaisesti.
• Näkyvyys on erinomainen viiston konepeiton ja kapean mittariston muotoilun ansiosta.
• Tehdasasenteiset soviteosat varmistavat monikäyttötraktorisi optimin suorituskyvyn.
• Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja pääsy huoltokohteisiin.
• Valinnainen Visio-katto suojalla varustettuna (FOPS).
• Hyvä ajettavuus ja ketteryys tiukoissa käännöksissä, SpeedSteer ja kuormantuntevan CCLS hydrauliikan nopea reagointi.

Vahvuudet

• 200 hv – maailman tehokkain nelisylinterinen moottori.
• 200 hv maataloustraktorien pienin kääntöympyrä – kätevä ja ketterä.
• Tehty raskaaseen peltotyöhön ja etukuormainkäyttöön - ylivoimainen omassa luokassaan.
• Saatavana kattava valikoima voimansiirron vaihtoehtoja: Dyna-4, Dyna-6 ja Dyna-VT.
• MF 6700 S voidaan varustaa Essential-, Efficient- tai Exclusive-varustelupaketeilla käyttäjän tarpeiden mukaan.
• Erittäin monipuolinen: sopii täydellisesti maatilatalouteen, maitotilalle, viljanviljelyyn, karjatilalle, vihannesten viljelyyn ja urakointiin.