Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale C4-sarjan kuivitus- ja rehunjakovaunut

Jaa:

McHalen paalisilppurilla säästät aikaa kuivitus- ja ruokintatyössä. Työstetty olki kuivittaa paremmin ja silputun rehun syönti on parempaa.

McHale C4 -suunniteltu nykypäivän maatilan tarpeisiin

McHale valmistaa maailmanlaajuisesti tunnettujen paalainten ja käärimien sekä muiden paalinkäsittelyyn tarkoitettujen tuotteiden lisäksi myös kuivitus- ja rehunjakovaunuja. Mallistosta löydät neljä eri kokoa, aina pienemmästä nostolaitemallisesta C430-mallista aina kolme metriä pitkään C490-malliin. 

Kuivitus

Kone on suunniteltu tehokkaaseen ja hyvin kuivittavaan eläinten makuualustan tekoon. Repijäkelan hammastettujen terien lisäksi kelassa on hakkureita. Vastakampa ja sen helppo hallinta estävät olkipaalin syöksymisen repijäkelalle, jolloin lyhyt kuivittava silppu on helppo tehdä. Kuivitusteho menosuuntaan vasemmalle on 13/15 m, oikealle olki lentää 18 metriä.

Ruokinta

Kone soveltuu hyvin säilörehun jakoon. Lietson alennusvaihde mahdollistaa täsmällisen ja hallitun rehun jaon ruokintakouruun/kaukaloon. Paalin tiukkuudesta riippuen, pohjakuljettimen nopeutta voi helposti muuttaa ohjaimesta.

Ominaisuudet:

  • Neljä mallia: C430 nostolaitemalli, C460, C470 (500 mm pidempi) ja C490 (pituus 3,2 metriä!)
  • Paalikauha ja 56-teräinen repijäkela
  • Kuljetinta ja paalikauhaa voi ohjata koneen takaosasta
  • 300 astetta kääntyvä puhallustorvi ja sähköohjatut toiminnot
  • Helppo- ja selkeäkäyttöinen ohjausyksikkö! C490.malliin ohjain poikkeaa C460/70 ohjaimesta niin, että laitteella voidaan ohjata kaksiosaista pohjakuljetinta erikseen. Ohjaimesta irrotettava joystick on helppokäyttöinen ja tuttu kaikista McHale paalisilppurimalleista.

McHale C460, esite

McHale C4 -sarjan esite