Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Massey Ferguson

MF Hesston -kanttipaalaimet

Jaa:

Kanttipaalaimen omistaja tekee suuria määriä paaleja. Kanttipaalin kuljetus- ja varastointiedut ovat joissain olosuhteissa ratkaisevat. Kanttipaalista on helppo ruokkia esim. hevostalleilla. Kanttipaaliin tehdään tyypillisesti säilöheinää, kuivaa heinää ja olkea.

Täydellinen paketti erinomaista tehokkuutta

MF Hesston -kanttipaalaimet tekevät tiiviitä, hyvänmuotoisia paaleja. MF 2200 -sarjan Hesston kanttipaalaimet ovat tunnettuja luotettavuudesta, kestävyydestä ja matalista käyttökustannuksista. Kanttipaalain on investointi, jonka kustannuksia ja kannattavuutta lasketaan koneen koko elinkaaren perusteella. Suurkanttipaalin tekninen ikä lasketaan sadoissa tuhansissa paaleissa.

AGCO omistaa Hesston-maatalouskonevalmistajan USA:ssa. Kansainvälisesti AGCO:n kanttipaalaimet myydään Massey Ferguson merkillä. Hesston tehdas on tehnyt maailman parhaita suurkanttipaaleja jo vuodesta 1978.

Suurempi tiheys esikammion tiivistyksen avulla
Noukkimen ja sullojan välissä on esikammio, joka tiivistää ja välittää paalattavan materiaalikakun iskurille. Paaliin menee tällä tekniikalla enemmän tavaraa. Iskurin kampiakseleissa on tunnistimet, joiden avulla välitetään tieto C-1000 ajo-opastimelle. OptiForm paalikammio takaa suoran ja tasaisesti tiiviin paalin. Kammion kapenevassa takaosassa on sensorit, jotka luovat tilannetietoa.

Katso videolta kanttipaalaimen toimintaperiaate >

Kääntyvä teliakselisto
Hydraulisesti lukittava, ohjaava/mukautuva ja lehtijousitettu. ISOBUS terminaalista voit esiasettaa lukituksen esim. 20 km/h nopeuteen. Rengastus on 620 leveä 22,5” vanteella. Paalaimissa on ilma- tai hydraulijarrut.

ISOBUS yhteensopiva

Paalaimet toimitetaan aina myös omalla C-1000 terminaalilla/ohjaimella. Anna traktorisi tunnistaa paalain ja käytä paalaimen kaikkia ominaisuuksia traktorin omalta näytöltä.

Vakiovarusteet
Keskusrasvari, työvalot, sitojien puhdistustuuletin, maatalousvetolaitekytkentä, hydraulinen paalin tiiveyden säätö, paalin pituuden mekaaninen rajoittaja, diamond ketjut, ISOBUS, oma hydrauliikka (noukin ja teli traktorista)

Lisävarusteet
Paalaimet voidaan varustaa ProCut silppurilla, joka on paalin leveydestä riippuen 17- tai 26-teräinen. Sähköinen paalin pituuden säätö mahdollistaa paalin pituuden muuttamisen ajon aikana. Paalinpurkusiltaan on mahdollista asentaa vaaka-anturit, jolloin urakoitsija voi raportoida asiakkaalleen tarkat kilot ja parantaa näin varastonhallintaa. Myös kosteuden mittaus voidaan asentaa paalaimeen. Paalaimet voidaan varustella jopa merkitsemään paaliin oman koodin, urakoitsijan logon tai paalin painotiedon ym. Hapotin ja lisäainesäiliö voidaan asentaa maahantulohuollon yhteydessä.

Kanttipaalit tehostaa logistiikkaa
Paalaimia saa erikokoisella paalikammiolla ja paalin mitta on muutettavissa tarpeen mukaan. Näin saadaan aina täysiä kuormia!

Suurempi tiheys esikammion tiivistyksen avulla
Noukkimen ja sullojan välissä on esikammio, joka tiivistää ja välittää paalattavan materiaalikakun iskurille. Paaliin menee tällä tekniikalla enemmän tavaraa. Iskurin kampiakseleissa on tunnistimet, joiden avulla välitetään tieto C-1000 ajo-opastimelle. OptiForm paalikammio takaa suoran ja tasaisesti tiiviin paalin. Kammion kapenevassa takaosassa on sensorit, jotka luovat tilannetietoa

Tupla-solmija

  • Hesston on kehittänyt
  • Ohjaava teliakselisto
  • Hydraulisesti lukittava, ohjaava/mukautuva teliakselisto on lehtijousitettu
  • ISOBUS terminaalista voit esiasettaa lukituksen esim. 20 km/h nopeuteen. Rengastus on 620 leveä 22,5” vanteella
  • Paalaimissa on ilma- tai hydraulijarrut

MF 2200 -kanttipaalaimet esite