Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Rauch MDS 20.2 -lannoitteenlevittimet

Jaa:

Rauch MDS on kompakti muotoilultaan ja suunniteltu lisäämään tuottavuutta ja tehokkuutta. Tarkka lannoitteen jakelu ja tasainen tyhjennys tuovat sinulle vaivatonta työskentelyä pellolla.

Tehokas ja yksinkertainen lannoitteenlevitin

MDS 20.2 on tarkkuuslevitin, jossa yhdistyy innovatiivinen teknologia ja ainutlaatuinen rakenne. Yksiosainen säiliö mahdollistaa erilaisten materiaalien levityksen tarkasti ja taloudellisesti.

  • Säiliön tilavuus 900 - 2000 litraa
  • M-Drive voimansiirto
  • Työleveys 10 - 24 metriä

Mallivaihtoehdot MDS 20.2

MDS 20.2 K

Hydraulinen pohjaluukkujen käyttö kahdella yksitoimisella sylinterillä

MDS 20.2 D

Hydraulinen pohjaluukkujen käyttö kahdella kaksitoimisella sylinterillä

MDS 20.2 C

Sähköinen pohjaluukkujen käyttö E-Click

MDS 20.2 Q

Nopeudesta riippuvainen, sähköinen QUANTRON-A -syöttö

Lue lisää valmistajan sivulta (EN) >

Rauch MDS, esite

Rauch MDS 20.2 on tarkkuuslevittimen hyödyt

Direct-Flow-Control

Tarkka ja ennustettava määränsäätö

Helppokäyttöinen tilavuusvirtaukseen perustuva syöttölaite alkaen 3 kg/ha. DfC-vaa’an avulla levitysmäärä määrä on helppo määrittää ilman tietoa levitettävän materiaalin ominaisuuksista. Se on erittäin helppoa: 10% suurempi punnitustulos antaa 10% suuremman levitysmäärän. Tämä helpottaa suuresti levityksen suunnittelua erilaisilla peltolohkoilla.

Multi-Disc -järjestelmä


Levitinmalliston nimi juontaa lautasista (Multi-disc system), joka äärimmäisen tärkeä osa levitinjärjestelmää. Yksinkertainen levitinsiipien kulman- ja pituussäätö mahdollistaa tarkan levitystuloksen erilaisilla materiaaleilla ja työleveyksillä. Se on tarkka ja varmatoiminen kaikissa olosuhteissa sekä päisteitä levitettäessä. Lopputuloksena on erittäin tarkka lannoitejakauma kaikentyyppillä lannoitteilla, piensiemenillä tai esimerkiksi etanapelleteillä. Heittosiivekkeiden asteikot ovat helposti nähtävissä myös käyttöolosuhteissa selkeän merkinnän ansiosta

E-Click

Sähköinen pohjaluukkujen hallinta

Sähköisen E-Click- -hallintajärjestelmän ansiosta pohjaluukkuja voidaan hallita molemmille puolille erikseen. Hallintalaitteen merkkivalo ilmoittaa pohjaluukun asennon, jolloin käyttövirheiltä vältytään. E-Click -hallintalaite kytketään johtosarjalla levittimeen, eli hydrauliliitäntää ei tarvita. Korkealaatuiset pölyltä ja roiskeilta suojatut käyttölaitteet varmistavat työn sujuvuuden ja pitkän käyttöiän koneelle. Sähköinen E-Click -hallintalaite on erityisen sopiva pienempiin traktoreihin, joissa hydrauliikkalohkojen määrä on rajallinen.

Yksiosaisen säiliön periaate

MDS näyttää vahvuutensa jokapäiväisessä käytössä

MDS-levitin on parhaimmillaan pienillä lohkoilla. Säiliö tyhjenee aina kokonaan, vaikka toinen pohjaluukuista olisi suljettu. Kaikki materiaali saadaan aina levitettyä viimeiseen rakeeseen saakka, mikä säästää aikaa ja lisää tehokkuutta.

Voimansiirto ja sekoitin

Vahva, kestävä ja ruostumaton rakenne


MDS-levittimessä on huoltovapaa öljykylpyinen voimansiirto. Kaikissa akseleissa on kaksoislaakerointi. Sekoitusvarressa on korkealuokkaisesta ruostumaton rakenne. Edes monivuotisella rankalla käytöllä öljyjä ei tarvitse vaihtaa.
Tärkeitä levityskuvioon vaikuttavia tekijöitä: Hitaasti pyörivä sekoitusvarsi (180 r/min) varmistaa lannoitteen tasaisen ja varman valumisen lautaselle.

Pohjaluukun erityinen muotoilu mahdollistaa pienet (3 kg/ha) ja suuret levitysmäärät, minkä lisäksi monenlaisten materiaalinen levitys onnistuu, kuten lannoiterakeet, piensiemenet ja etanapelletit. Lannoite siirtyy hellävaraisesti lautaselle harjoilla varustetun annostelukanavan kautta. Levityssiipien erityisten lovien ansiosta kaikkein hauraimmatkin lannoiterakeet säilyttävät levitysominaisuutensa. Levityslautasen suuri 980 r/min pyörimisnopeus kiihdyttää lannoitteen ihanteelliseen levitysnopeuteen. Suuri lentonopeus varmistaa tasaisen levitystuloksen.

MDS-levittimet on varustettu ruostumattomilla sekoitusvarsilla

Vuodesta 2014 alkaen RAUCH on varustanut kaikki MDS-mallisarjan levittimet ruostumattomilla sekoitusakseleilla, joka on valmistettu korkealaatuisesta komposiittimuovista. Tämä suuri edistysaskel kulutuskestävyydessä verrattuna valurautaiseen sekoitusvarteen verrattuna. Ruostuneet ja kiinni juuttuneet sekoitusvarret ovat nyt historiaa. The well-known RAUCH agitator fingers are still made of high-quality tool steel.

Pohjaluukut

Oikeanlaiset pohjaluukut erilaisiin traktoreihin
Pohjaluukkuja voidaan kätevästi hallita joko mekaanisesti, hydraulisesti tai sähköisesti kumpaakin puolta erikseen. Tarkka levitys on mahdollista myös kiilamaisilla lohkoilla.

QUANTRON-A | MDS

Sähköinen syöttöjärjestelmä täydelliseen tarkkuuteen


QUANTRON-A -levitysmäärän hallinta säätää lannoitesäiliön pohjaluukkuja ja siten levitysmäärää ajonopeudesta riippuen. Ajonopeuden vaihdellessa haluttu levitysmäärä per hehtaari pysyy samana. QUANTRON-A on erittäin helppokäyttöinen selkeän näytön ja helppokäyttöisten valikkojen ja USB-portin ansiosta. Kaikkia koneen toimintoja voidaan hallita ohjainlaitteesta käsin. MDS-levitin varustettuna QUANTRON-A:lla tarjoaa helpon käytettävyytensä lisäksi tehokkuutta ja erittäin suuren levitystarkkuuden.
Lisää tietoa QUANTRON-A -hallintalaitteesta löytyy täältä.

Sekoitusvarsi | MDS

RWK 7K piensiemenille
RWF-sekoitusvarrella levitin voidaan nopeasti muuntaa piensiementen kylvölaitteeksi suurella työleveydellä.

RWK 15 jauhemaisille lannoitteille
RWK 15 -sekoitusvarren avulla jauhemaiset lannoitteet valuvat tasaisesti pohjaluukuista.
RWK 6K pellettimäisille lannoitteille

Tutustu myös Rauch AXENT ja Rauch AXIS lannoitteenlevittimiin.