Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

SILOKING StaticLine 4.0 kiinteät apevaunut

Jaa:

SILOKING StaticLine Feeding 4.0 soveltuu erinomaisesti sisätilojen ruokintajärjestelmien yhdistämiseen (maatilat, joissa on kiinteä ruokintajärjestelmä tai ruokintakeskukset). SILOKING StaticLine Biogas 4.0 on kehitetty biokaasulaitoksille, jotka pitävät erittäin tärkeänä korkeinta mahdollista tuottavuutta ja alhaista energiankulutusta.

SILOKING StaticLine 4.0 - kiinteät apevaunut 8 m³ aina 80 m³ asti

SILOKING StaticLine Feeding 4.0 - säiliön tilavuus 8 m³ - 40 m³

SILOKING StaticLine Feeding 4.0 -pystysekoitus- ja annostelujärjestelmien moottori ja planeettavaihteisto on kytketty toisiinsa ja ne sijaitsevat sekoitussäiliön alla suojatussa asennossa. Tämä mahdollistaa koneen täyttämisen kummalta vain puolelta ja se tarjoaa vapaan työskentelyalueen sekoitusjärjestelmän ympärillä. Kaikissa pystyruuvia käyttävissä sekoitusjärjestelmissä on SILOKING 4-planeettivaihteisto, jonka suurin vääntömomentti on 52 000 Nm. Vahvistettu vaihteisto ja 100% öljyvoitelu tarjoavat hyvän toimintavarmuuden. SILOKING-turbo-ruuvi toimii ihanteellisella kierrosnopeudella, 18 rpm sekoittamiseen ja 38 rpm täydelliseen tyhjentämiseen.

Täydellinen tai integroitu - sinulla on mahdollisuus valita
SILOKING StaticLine Feeding 4.0 -pystysekoitusjärjestelmät voidaan yksinkertaisesti integroida olemassa oleviin järjestelmiin tai toimittaa täydellisinä plug and play -asennuksina. Punnitusjärjestelmä voidaan varustaa liitännöillä, jotka on helppo liittää ulkoisiin ohjausjärjestelmiin.

SILOKING StaticLine Biogas 4.0 - säiliön tilavuus 9 m³ - 80 m³

SILOKING StaticLine Biogas 4.0 on kehitetty biokaasulaitoksille, jotka pitävät erittäin tärkeänä korkeinta mahdollista kaasuntuotantoa ja alhaista energiankulutusta.

Leikkaaminen, sekoittaminen, varastointi, annostelu
SILOKING-pystysekoitus- ja annostelujärjestelmät leikkaavat pitkiä materiaaleja, muodostavat tasaisen tuloksen ja niitä voidaan käyttää varastosäiliöinä. Yhdessä sopivan ruokintajärjestelmän kanssa ne varmistavat ravinteiden tarkan ja häiriöttömän syötön biokaasu järjestelmään.
Seuraavan syöttöjärjestelmän toiminta on näin sujuvaa. Kaikki rehun kanssa kosketuksiin joutuvat osat on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä.

SILONOX-terästä vakiona
Sekoitussäiliö on kulutuksenkestävää ruostumatonta terästä - SILONOXia. Säiliön seinämän ja pohjan suojaamiseksi hapolta ja kulumiselta ne on varustettu vakiona SILONOXilla. SILONOX on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolla on erinomainen kulutuskestävyys. Se kestää hyvin korroosiota, happoja, kemiallista ja mekaanista kulutusta. Sekoitusruuveja on saatavana lisävarusteena kokonaan SILONOXista.

Tarkka suunnittelu, moduulirakenne ja helppo asennus
SILOKING-pystyruuvisekoitus- ja annostelujärjestelmien suunnittelu ja varusteet on mukautettu työolosuhteisiin ja vaatimuksiin. Ammattitaitoinen palvelu sisältää tarkan suunnittelun, yksityiskohtaiset piirustukset ja täydelliset asiakirjat ottaen huomioon myös kaikki palontorjuntasäännökset ja järjestelmävaatimukset. Asennus työmaalla on erittäin helppoa yksinkertaisen rakenteen ja valmiiksi koottujen komponenttien avulla.

Siloking-mallisto, esite

Lue lisää valmistajan suomenkielisiltä nettisivuilta

Siloking-apevaunuja on saatavilla hinattavina, itsekulkevina ja kiinteinä malleina, tutustu apevaunuvalikoimaan.