Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek-avoharjat

Jaa:

Snowekin avoharja mahdollistaa teiden tasaisen ja tarkan harjauksen; myös seinustat, sillankaiteet ja muut esteet huomioiden. Nopeat lamellien vaihdot. Kestävä ja pitkäikäinen työlaite.

Snowek-avoharjoilla kustannustehokas puhdistus

Snowek-avoharjoilla puhdistat hiekan, roskat ja lumet. Ne on suunniteltu pitkäikäisiksi ja käteviksi käyttää. Tuotteessa on tehokas vaaka- ja pystykellunta, jotka takaavat loistavan puhdistustuloksen kerta-ajola. Lisäksi suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota harjan helppohuoltoisuuteen. Avoharjoihin on saatavilla korkeapainepölynsidonta- tai kastelujärjestelmä sekä runkoon integroitu vesisäiliö.

Keskivetoisuuden ansiosta avoharjojen maksimileveys on sama työleveyden kanssa. Tämä mahdollistaa tarkan harjauksen myös seinustojen, sillankaiteiden ja muiden esteiden läheltä.

Keskivetoisuus, hyvä kelluntageometria ja iskunvaimennettu kellunta takaavat, ettei avoharja pompi harjattaessa. Lisäksi harjan lamellit kuluvat tasaisesti. Snowek-avoharjoissa käytettävät jäykkyyssäädettävät iskunvaimentimet ovat tuttuja mm. moottoriurheilusta!

Lamellien vaihto on keskivetoisuuden ansiosta äärimmäisen nopeaa. Lamellien vaihdon yhteydessä on myös helppo vaihtaa vetokotelon kulutuspalat ja tarkastaa vetokotelon öljyt.

Snowek-harjalaitteet, esite

Lisätietoa saat myös valmistajan kotisivuilta >>

Monipuolinen valikoima erilaisia harjakoneita, tutustu Snowek- ja Sami-harjakoneisiin.