Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Sulky

Sulky DX -pintalevittimet

Jaa:

Lannoitteen ja kalkin levitykseen Sulky DX pintalevittimet tekevät maanviljelijän elämän helpommaksi. Uusi sukupolvi: parempi tarkkuus, suurempi tilavuus ja enemmän työleveyksiä. Stop & Go: lannoitteen säästöt, kasaantumisen pieneneminen sekä punnituksen ja ohjauksen seuranta.

Korkealaatuiset pintalevittimet niin karja-, vilja- kuin yhdistelmätiloillekin

DX 20 pintalevitin soveltuu erinomaisesti monien tilojen tarpeisiin. Koneessa hydrauliset sulkimet ja yksinkertaiset säädöt. Työleveys säädettävissä portaattomasti 9–18 m. Reunalevitys tehdään joko mekaanisella Ecobord tai sähköisellä Tribord järjestelmällä. Puolenkoneen syöttö myös mahdollista. Koneen säiliötilavuus on 900 L, korokelaidoilla 1500 L. 

Sulky DX 30+ pintalevitin soveltuu useiden erinomaisten ratkaisujensa ansiosta loistavasti maatilojen tarpeisiin. Levittimen työleveyttä pystytään säätämään 12 metristä aina 28 metriin saakka. Työleveyden ja lannoitemäärien säätö tapahtuu yksinkertaisesti vipuja siirtämällä. Säiliön perustilavuus on 1500 litraa, mutta säiliö on mahdollista varustaa lisälaidoin, jolloin tilavuus kasvaa 2100 tai 3000 litraan saakka.

DX30+ Vision WPB (vaakamalli)

Vaakakoneessa kaksoisrunko punnitusta varten (1 vaaka anturi + vakaajajouset)
Koneessa sähköiset sulkimet > mahdollistaa levittimen kytkemisen Sulkyn Matrix ajo- opastimeen,(myös muut opastimet mahdollisia). Ajo- opastimen ja GPS anturin avulla voidaan automatisoida koneen levityksen päälle/ pois toiminnot. Kone sulkee oikean ja vasemman puolen yhtä aikaa tai eriaikaan.
Punnitus ja levitysmäärä näkyy jatkuvasti monitorissa. Määrää voidaan lisätä/ vähentää monitorista.
Vaakamallin koneessa on ISOBUS valmius, jolloin levitintä voidaan ohjata suoraan traktorin omalta näytöltä.

Vaakamallin etuja:
- tarkka levitysmäärä
- helppo seurata todellista levitysmäärää
- ajantasainen tieto säiliössä olevasta lannoitemäärästä, jatkuva punnitus
- tieto paljonko jäljellä olevalla lannoitemäärällä voi vielä levittää

Sulky DX20-30 pintalevittimien esite

Oikeat levityssäädöt eri lannoitteille saadaan helposti suomenkielisestä FERTITEST ohjelmasta Sulkyn kotisivuilta.

FERTITEST-levitystaulukot