Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Trejon Multiforest

Trejon Multiforest metsäperävaunut ja -kuormaimet

Jaa:

Trejon Multiforestin metsäperävaunut ja kuormaimet muuttavat traktorisi tehokkaaksi metsätyökaluksi ja tekevät metsätyöstä nopeaa, tehokasta ja mukavaa – joka päivä vuosiksi eteenpäin. Helppo ohjattavuus, ainutlaatuinen liikekuvio, erinomainen lujuus ja tyylikäs muotoilu sekä laaja varustevalikoima.

Luokkansa suurin lastauskapasiteetti


Suomeen sopivat mallit

Lastauskapasiteetti tekee puunajosta tehokkaampaa. Multiforest kärryjen etusermi on iso ja jäykkä, mahdollistaen suuret kuormat. Pankkojen pidennykset ovat vakiona, kuten myös isompien mallien teleskooppinen kärryn jatke, sekä kuorman sidontareiät. Hardox kourassa on aina riipukkeen jarru. Varastoinnin aikana kuormaimen ohjaimet säilytetään kunnollisen suojahupun alla. Kärryjen kantavuudet ovat 6,5-16 tonnia ja telit ovat aina kantavuuteen nähden ylimitoitettuja.

Nykyaikainen tuotanto Trejonin omassa tehtaassa

Kaikki Trejon koneet ovat pulverimaalattuja. Koneet on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä. Korkeaa laatua korostetaan mm. asentamalla rasvanipat jokaiseen niveleen, suojaamalla kaikki hydraulisylinterit ja käyttämällä Hardox- ja Strenx-erikoisteräksiä tuennoissa ja kulutusosissa. Koneen kytkeminen on helppoa, liittimet ovat selkeästi merkatut ja paluulinjassa on integroitu takaiskuventtiili.

Trejon Multiforest, esite