Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Schäffer

Schäffer-pienkuormaajat

Jaa:

Pienkuormainten sarja on Schäfferin menestyksekkäin mallisto koskaan, joka on suunniteltu erityisesti ahtaisiin paikkoihin tinkimättä ergonomiasta tai luotettavuudesta. Muiden Schäffer mallisarjojen ohella myös pienkuormaimilta voit odottaa samaa korkeaa turvallisuutta ja matalia käyttökustannuksia kuten isommiltakin koneilta. Schäffer pienkuormainmallisto on vakiinnuttanut paikkansa niin sisä- kuin ulkotiloissa pienillä ja keskisuurilla maatiloilla, kuten myös muilla käyttöaloilla. Laaja työlaitevalikoima mahdollistaa pienkuormainten monipuolisen käytön ympäri vuoden. Mallistossa on erikoismatalat SLT-versiot tarjolla muutamasta pienkuormaimesta. Näiden mallien avulla koneen kokonaiskorkeutta saadaan pudotettua 1,89m – 2,04m välille, eli vakiomalliin verrattuna n. 20cm alaspäin.

Tehoa kompaktissa koossa!

Pienkuormaimissa mallisto alkaa 2024 mallista, joka poikkeaa muista malleista ajotyyliltään. Koneessa on erilliset ajosuunta- ja kaasupolkimet joilla kuormainta saadaan ajettua. Seuraavasta mallista, 2028-2, alkaen ajosuunta valitaan joysticissa olevasta kytkimestä ja nopeutta hallitaan kaasupolkimella. Kaasupolkimen lisäksi kuormaimista löytyy toinen poljin, vedonvapautus, jolla koneen vauhtia voidaan pudottaa ja samalla pitää moottorin kierrosluku korkealla. Kaikissa Suomeen tuotavissa pienkuormaimissa on vakiovarusteena 3.toiminto (mekaaninen tai sähköinen), EURO-työlaitesovite, lohkolämmitin sekä päävirtakytkin.

Uutta! Kompaktit 1000-sarjan kuormaimet tulevat

1622:n  on ensimmäinen mallinuudesta Schäffer 1000 -monikäyttökonesarjasta. Monikäyttöisyys on pitkään ollut kaikkien Schäffer-kuormaajien vahvuus ja 1622-malli vie sen aivan uudelle tasolle. Tämän uuden kuormaimen erottuvia ominaisuuksia ovat kompakti koko, tehokas hydrauliikka ja laaja valikoima lisälaitteita, jotka yhdessä tekevät pienkuormaimesta monipuolisen yleiskoneen pihoilla ja aiemmin käsin tehtävissä päivittäisissä toimissa.

Schäffer-pienkuormaajan ominaisuudet:

  • Kubota dieselmoottorit viimeisimmillä päästönormeilla, tehot 25-66 hv (18,5-48,6kW)
  • Hydrostaattinen voimansiirto, neliveto
  • Hydraulinen työlaitteen lukitus
  • SPT (SchäfferPowerTransmission) sähköisesti ohjattu ajo, optimoi moottorin väännön ajovoimansiirrolle
    o Malleissa 2028-2 ja 2630-4670
  • HTF (HighTractionForce) automaattinen väännön optimointi, mahdollistaa suurimman väännön joka tilanteeseen
    o Malleissa 2630-4670
  • Saatavilla sekä turvakatoksella että ohjaamolla olevia malleja

Schäffer-pienkuormaajat esite