Vaihtokoneiden vaihtoviikot

08.04.2024

Vaihtokoneiden vaihtoviikot 2024

Tästä käynnistyvät Turun Konekeskuksen vaihtokoneiden vaihtoviikot! Näiden viikkojen aikana tarjoamme laadukkaat vaihdokit tulevaan kauteen, sekä myös takuuvaihdokki-vaihtokoneet ja kaupan päällisiä vaihtokoneille. 

Takuuvaihdokki 

Olemme yhdessä Nettikoneen kanssa valinneet meidän omien merkkien vaihtokoneita, johon myönnämme kampanja-ajaksi lisätakuun. Ilmoituksistamme näet, mitkä koneet kuuluvat kampanjaan! Konemyyjämme kertovat sinulle mielellään lisätietoja takuuvaihdokeista sekä kampanjasta. 

Varaosatakuu käytetylle työkoneelle - takuuvaihdokki

Takuuvaihdokki - MF-traktorit

Katso alempaa kampanjan lisätiedot ja ehdot!

Allaolevasta leimasta tunnistat takuuvaihdokin. 

Kaupan päälle 

Konekohtaisia kaupanpäällisiä, koskevat uusia tarjouksia. Koskee arvokkaampia Horsch-kylvökoneita sekä McHale-yhdistelmäpaalaimia ja Massey Ferguson -traktoreita. 

  • Erään vaihtotraktoreita kaupan päälle puoleen hintaan FJ Dynamics AT2 -automaattiohjaus, arvo 2700 €
  • Valittuihin, käytettyihin Horsch Pronto -kylvökoneisiin ja McHale Fusion -yhdistelmäpaalaimiin kaupan päälle käyttöopastus tilalla, arvo 500 € - 1000 €

Investoi nyt - aloita maksut kauden jälkeen - 6 kk lyhennysvapaa!

 

Tarjoamme valittuihin vaihtokoneisiin yhteistyössä Nordean kanssa 6 kk lyhennysvapaan. Investoi siis nyt ja aloita kuukausimaksut vasta kauden jälkeen. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen, voimassa 30.4.2024 asti. Koskee Turun Konekeskuksen vaihtokoneita.

"Perinteiset" vaihtokonekuvastot löydät tästä digiversiona

Löydät ne kaikki tästä, kuvastot päivittyvät viikon välein!

Heinä- ja karjakoneet-kuvasto

Peltoviljelykoneet -kuvasto

Traktorit-kuvasto

Meidän vaihtokone-verkkosivuilta löydät laajemmat tiedot vaihtokoneiden varusteista sekä enemmän kuvia.

Heinätyökoneet, kylvökoneet, maanmuokkauskoneet ja traktorit

Katso meidän koko vaihtokonevalikoima

Katso myös meidän uudet varastokoneet!

Varaosatakuu käytetylle työkoneelle - takuuvaihdokki

Turun Konekeskus myöntää erikseen määritellyille vaihtokoneille varaosatakuun sesongille (toukokuusta syyskuulle). Kyseessä on takuuohjelma, jossa myyjä (TKK) myöntää myymälleen vaihtokoneelle varaosatakuun. Takuun omavastuuosuus asiakkaalle on 200 €/alv 0 %/rikkoutuminen. Takuuohjelma on kehitetty nimenomaan ostajan lisäturvaksi ennalta arvaamattomien rikkoontumisten ja vaurioiden kattamiseksi. Kulutusosat eivät kuulu varaosatakuun piiriin (esim. äkeen kärjet, noukkimen piikit)

Takuukampanja on voimassa rajattuun erään Turun Konekeskuksen Horsch- ja McHale-vaihdokkeja. Koneiden huolto ja korjaushistoria tule luonnollisesti olla tiedossa.

Esimerkki 1: Pyöröpaalaimen ketju menee poikki. Asiakas maksaa omavastuun ja saa uuden ketjun.
Esimerkki 2: Kylvökoneen pyörään osuu terävä esine ja se menee siitä rikki. Asiakas hankkii uuden pyörän.

Takuuvaihdokki - MF-traktorit

Kyseessä on ohjelma, jossa myyjä (TKK) myöntää myymälleen Massey Ferguson vaihtotraktoreille 6kk:n/200h takuun. Takuun omavastuuosuus asiakkaalle on 490 €/alv 0 % / korjauskerta. Takuun ehdoissa sovelletaan AGCON uuden koneen ehtoja poislukien renkaat, jotka eivät kuulu tämän ohjelman piiriin. MF-takuuvaihdokki ohjelma on kehitetty nimenomaan ostajan lisäturvaksi ennalta arvaamattomien rikkoontumisten ja vaurioiden kattamiseksi.

Takuukampanja on voimassa rajattuun erään Turun Konekeskuksen Massey Ferguson vaihdokkeja. Ohjelmaan voidaan hyväksyä koneet jotka ovat otettu käyttöön vuoden 2010 jälkeen ja joilla on ajettu maksimissaan 8000 käyttötuntia. Koneiden huolto ja korjaushistoria tule luonnollisesti olla tiedossa.