Massey Fergusonilla on pitkä käyttöikä

Massey Fergusonin myyjien ja huoltopisteiden verkosto varmistaa, että jokainen kone saa sellaisen tuen ja huollon, jolla se pidetään työssä – koska tahansa ja missä tahansa.

Massey Ferguson on aina tukenasi, kun sitä tarvitset pitääksesi traktorisi työssä pitkinäkin työpäivinä. Massey Fergusonilla on yksi Euroopan kattavimmista maatalouskoneiden huoltopisteiden verkostoista. Mutta me tarjoamme vielä paljon enemmän: traktorien huoltopaketit ja yksilölliset varaosaratkaisut voivat auttaa sinun liiketoimintaasi toimimaan kilpailukykyisesti ja kustannustehokkaasti – sekä hankkiessasi MF-traktorin että läpi koko sen käyttöiän. Voit keskustella kattavan huoltopalvelun mahdollisuuksista Massey Ferguson -myyjän, huoltopisteen tai maahantuojan kanssa traktorisi käyttöasteen nostamiseksi ja kokonaiskustannusten laskemiseksi. Massey Ferguson -myyjä, huoltopiste ja maahantuoja antavat mielellään yksityiskohtaista tietoa sinun tarpeisiisi parhaiten sopivasta järjestelystä.

Massey Ferguson sopimushuoltajat

Asiantuntevat ja ammattitaitoiset Massey Ferguson sopimushuoltajat palvelevat sinua kautta maan. Sopimushuoltajien yhteystiedot löydät täältä.