Yritysesittely

Turun Konekeskus Oy

Maahantuomme ja myymme traktoreita, maatalous- ja kiinteistönhoitokoneita, pienkoneita sekä työkaluja, varaosia ja tarvikkeita. Turun Konekeskuksen tuotevalikoimasta löytyvät maatalouskoneet niin kylvöön, lannoitukseen, maanmuokkaukseen kuin karjatalouteenkin. Olemme täyden palvelun konemyymälä ja edustamme alan parhaita merkkejä. Toimimme myös IKH:n jälleenmyyjänä Turussa.

Olemme kotimainen perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1998 Turusta. Nykyisin palvelemme 15 konemyyntipisteellä ympäri maata sekä verkkokaupalla. Yhteensä 3450 neliön myymälä, pääkonttori, konemyynti ja päävarasto löytyvät saman katon alta Turusta Kärsämäestä, Ohikulkutien varrelta. Konefarmi Oy on osa yhtiötä ja keväällä 2016 tapahtuneen yhdistymisen jälkeen palvelemme asiakkaitamme ainoastaan Turun Konekeskuksen nimellä. Turun Konekeskuksella on koko maan kattava jälleenmyynti- ja huoltoverkosto.

Turun Konekeskus Oy on kotimainen perheyritys. Haluamme korostaa sitä, että toimimme tuloksellisesti pitkällä tähtäimellä toiminnan laadusta tinkimättä. Panostamme osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja iloisella mielellä. Arvostamme luotettavia kumppanuuksia sekä toimimme vastuullisesti.

Yrityksemme arvot

• Tuloksellisuus
• Huolenpito
• Positiivisuus
• Luottamus

Lue lisää yrityksemme historiasta