Turun Konekeskukselle myymälä Saloon

26.01.2022

Turun Konekeskus Oy avaa Saloon Meriniityn alueelle uuden suurmyymälän. Meriniitynkadulla sijaitsevassa kiinteistössä on alkamassa muutostyöt ja myymälä päästään avaamaan huhti-toukokuun aikana. Turun Konekeskus on toiminut IKH:n työkalu – ja varaosakumppanina Turussa vuodesta 2007 alkaen. Muita edustamiamme merkkejä ovat mm. Honda, Millwaukee, Hikoki, Pilkemaster, SAMI, Majava, Helly Hansen, Sievi ja Mascot.

Turun Konekeskus Oy:n varatoimitusjohtaja Heikki Huotarin mukaan uuden myymälän rekrytoinnit aloitetaan välittömästi. Toiveena on palkata myös paikallisia työntekijöitä, jotka tuntevat jo Salon alueen asiakkaiden tarpeet. ”IKH on meille erittäin tärkeä kumppani ja olemme tehneet läheistä yhteistyötä heidän kanssaan jo 15 vuotta.
Paikalliset asiakkaat ovat toivoneet meiltä myymälää Saloon. Nyt pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveeseen ja olemme entistä lähempänä asiakkaitamme”, kertoo Huotari.

”Turun Konekeskus Oy on eteenpäin menevä, aidosti asiantunteva ja palveleva, pitkäaikainen kokonaisvaltainen IKH kumppani.”, kertoo IKH:n kaupallinen johtaja Marko Röytiö. Turun Konekeskus valittiin myös vuoden 2021 IKH kumppanuusliikkeeksi. Valinnan kriteereinä olivat mm. kokonaisvaltainen menestyminen liiketoiminnassa, aidosti asiantunteva palvelu, laaja ja kattava tuotevalikoima, edustava ja selkeä myymälä sekä aktiivinen osallistuminen ketjun markkinointitoimenpiteisiin.

Turun Konekeskus Oy on työkoneiden ja traktoreiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut kotimainen perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, työkalut, varaosat ja pienkoneet. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 67 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 60 henkilöä.

IKH eli Isojoen Konehalli Oy tuo maahan mm. työkaluja, koneita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, hydrauliikkaa, suojaimia, työvaatteita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30 eri maasta. Tuotevalikoimaan kuuluu lähes 60 000 nimikettä. Myynti Suomen markkinoille tapahtuu IKH-jälleenmyyjäverkoston kautta. Kasvussa olevaa vientikauppaa tehdään Viroon ja Ruotsiin sekä muihin pohjoismaihin. IKH-myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Luotettavat merkit, laatu ja aidosti asiantunteva palvelu sekä kattava huoltoverkosto ja mittavat markkinointipanostukset tukevat IKH-ketjun kasvua. IKH:lla uskotaan kestävään yhteistyöhön.


Lisätiedot
Heikki Huotari
Varatoimitusjohtaja
+358 44 5468 492

Tutustu myös näihin