Schäfferin uutuudet esiteltiin EuroTier-messuilla

28.11.2022

Tämän vuoden EuroTier-näyttelyssä Schäffer esitteli erittäin kompaktin pienkuormaimen, 1622:n – ensimmäisen mallin uudesta Schäffer 1000 -monikäyttökonesarjasta. Monikäyttöisyys on pitkään ollut kaikkien Schäffer-kuormaajien vahvuus, ja 1622 vie sen aivan uudelle tasolle. Tämän uuden kuormaimen erottuvia ominaisuuksia ovat kompakti koko, tehokas hydrauliikka ja laaja valikoima lisälaitteita, jotka yhdessä tekevät pienkuormaimesta monipuolisen yleiskoneen pihoilla ja aiemmin käsin tehtävissä päivittäisissä toimissa.

Messuilla esiteltiin lisäksi maailman ensimmäinen akkukäyttöinen teleskooppipyöräkuormaaja. Schäfferin 23e T on teleskooppinen vastine 23e:n pihakuormaajalle, joka esiteltiin vuonna 2017 ensimmäisenä laatuaan litiumioniakulla. Tämä kone pystyy nostamaan kuormia 3,72 metrin korkeuteen. 23e T saa virtansa uuden sukupolven 31,3 kWh:n akusta, joka on yli kaksi kertaa suurempi kuin ei-teleskooppisen vastaavan vaihtoehdon kapasiteetti ja tarkoittaa jopa kahdeksan tunnin työskentelyä käytettäessä lisälaitetta, jolla on säännölliset öljynvirtausvaatimukset.

EuroTier-messuilla vieraili myös meidän Turun Konekeskuksen Schäffer-tuotepäällikkö Juho Luopa. Messuilla oli paljon kävijöitä ja myös Suomesta vieraili seurue Schäffer-osastolla tervehtimässä. Kiitos kävijöille!

Kiinnostuitko kuormaajista? Lue lisää Schäffer-kuormaajista

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin