Uutinen: Steketee-kasvinsuojelutekniikka on nyt osa LEMKEN:niä

07.09.2023

Kasvinhoitotekniikka Steketee on nyt osa LEMKEN-tuotemerkkiä ja koneet ovat LEMKEN:nin sinisiä

Viisi vuotta sitten maatalouskoneiden asiantuntija LEMKEN osti hollantilaisen Machinefabriek Steketee B.V.:n ja laajensi rikkakasvien torjuntaan suunniteltujen koneiden tuotevalikoimaansa mekaanisella rikkakasvien torjuntaan ja tulevaisuuteen suuntautuneella kamera-avusteisella koneenohjauksella.

Täydellinen integrointi valmistuu nyt marraskuuhun 2023 mennessä

Steketeestä tulee LEMKEN, ja Steketee-koneet toimitetaan LEMKEN-sinisenä, Steketeen punaisen sijaan. Tämä strateginen päätös on virstanpylväs molempien yritysten kehityksessä ja tarjoaa lupaavia mahdollisuuksia tulevaisuuden kasvulle ja innovaatioille.

Vuonna 2018 yhteisenä tavoitteena oli laajentaa Hollannin Stad aan't Haringvlietin toimipaikkaa ja lisätä tuotantokapasiteettia. Tämä tehtiin hyödyntämällä Steketeen nykyistä ammattitaitoista ja kokenutta 50 työntekijän paikallista työvoimaa. Steketeen hankinnasta lähtien LEMKEN on työskennellyt kovasti maksimoidakseen synergiaetuja näiden kahden organisaation välillä. Tiimien, prosessien ja teknologioiden integrointi on ollut erittäin onnistunutta. Tämä on johtanut lisääntyneeseen innovaatioon ja laajempaan palveluvalikoimaan. Tämä näkyy erityisesti myynnissä, koulutuksessa ja jälkimarkkinoinnissa.

Lue lisää LEMKEN:nin kotisivuilta!

Tutustu myös näihin