Uutuuksia Turun Konekeskuksen myymälän valikoimaan!

11.05.2022

Kevät tunnetaan uuden syntymisen ja kasvun aikana. Näin on käynyt myös meidän kohdallamme, kun avasimme uuden myymälän Saloon sekä samalla myös myymälän tarjonta laajenee! Näin pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä monipuolisemmin. Uutuutena valikoimastamme löydät nyt Kontio Motorsin ja Kempin tuotteet.

Kontio Motorsin sähköskootterit sopivat kevään sekä kesän kaduille. Nämä skootterit ovat nyt tulleet myös meidän valikoimaamme! Kontio Motors menopelit on sallittu kaikille ja skootteri kulkee yhdellä latauksella parhaimmillaan jopa 35 kilometriä! Sähköskootterin kanssa taitat pienet matkat kätevästi. Suosittua Kontio Motors Kruiser -mallia löydät niin Salon kuin Turun myymälästä, tule koekruisailemaan kesän kuumin menopeli

Kemppi puolestaan tarjoaa laatua hitsaustyöskentelyyn. Kemppi on vuonna 1949 perustettu suomalainen hitsausalan perheyritys. Meidän valikoimastamme löydät nyt Kempin suunnittelemat ja valmistamat laadukkaat välineet hitsaukseen. Kempin tavoitteena on tuottaa hitsaukseen huippuluokan tuotteita, jotka parantavat hitsauksen laatua ja tuottavuutta. Löydät Kempin tuotteet niin Salon kuin Turun myymälästä.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin niin Turun kuin Salon myymälään!

Tutustu myös näihin