Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek-hiekoituskauhat

Jaa:

Varmatoimiset ja varustellut hiekoituskauhat tehokkaaseen piha- ja tiealueiden hiekoitukseen. Kattava varustelu, vakiona murskausakseli, suojaraudoitus, varoventtiili ja portaaton murskausakselin pyörinnän säätö. Hiekoitusleveydet 1800-2400 mm.

Snowek-hiekoituskauha tehokkaaseen hiekoitukseen

Snowek-hiekoituskauhat on tarkoitettu piha- ja tiealueiden tehokkaaseen hiekoitustyöhön. Hiekoituskauhat sopivat niin kauhakuormaajiin, kiinteistönhuoltokoneisiin kuin maataloustraktoreihinkin.

Hiekoituskauhojen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota vaativiin käyttöolosuhteisiin. Esimerkiksi kauhojen tasaiset ulkosivut suojaavat hiekoittimen voimansiirtoa ja rasvanipat ovat saavutettavissa ilman sivusuojien irrotusta.

Snowek-hiekoituskauhat ovat kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteisiin kuuluvat murskausakseli, suojaraudat, varoventtiili, pultattavat sovitteet sekä hiekoitusrummun pyörimisnopeuden portaattoman säädön mahdollistava säätöventtiili.

Snowek-hiekoituskauhoissa on standardivarusteena kulutuskestävät polyuretaanikumit, joiden valinta on toteutettu yhdessä käyttäjien kanssa.

Snowek-aurat ja -hiekoituskauhat, esite

Snowek-hiekoitinmalleja löydät myös verkkokaupastamme >>

Lisätietoa saat myös valmistajan kotisivuilta >>