Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Bergmann

Bergmann-täsmälevittimet

Jaa:

Tehokkaat, kestävät ja luotettavat lannanlevittimet Bergmannilta. Optimaalinen runkorakenne ja ajoturvallinen tekniikka. Levitä kompostia, orgaanista lietettä, kalkkia, karjan- ja kananlantaa tarkasti isoille alueille ympäristöä rasittamatta.

Tehokas levitystekniikka jatkuvaan ammattimaiseen käyttöön

Murskaintelastolla ja levitinlautasilla varustetut TSW-täsmälevittimet soveltuvat kuivalannalle, kompostille, kalkille ym. vastaaville aineille. Materiaalista riippuen levitysleveys on jopa 25 metriä, aina erittäin tarkasti. Tarkkuuslevittimissä on tarkka määränsäätö ja suuret levityslautaset, jotka takaavat tarkan ja tasaisen levityksen myös kasvustoon, kuten viljan oraille tai nurmelle.

Kaikki Bergmann TSW-sarjan täsmälevittimet täyttävät normin SFS-EN 13080 vaatimukset, joka koskee kasvukauden aikana tehtävää levitystä oraille ja nurmelle. Eri materiaalien tarkka annostelu ja tasainen levitys ei ole tärkeää pelkästään ympäristönormien vuoksi, vaan ne myös varmistavat tasaisen kasvuston ja hyvälaatuisen sadon. Bergmann TSW -tarkkuuslevittimissä on ainoana valmistajana Hardox®-tuplahakkuriterillä varustettu Octo-murskaintelasto ja murskaustehon säätöpalkki.

Laadukkaat korkealuokkaiset rakenneaineet ja komponentit yhdistettynä saksalaiseen tarkkaan työhön takaavat erinomaisen toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän. Bergmann-lantavaunut ja -noukinvaunut valmistetaan Saksassa Goldenstedt-nimisessä kaupungissa. Ensimmäiset lantavaunut valmistettiin vuoden 1954 aikana ja ensimmäiset noukinvaunut vuonna 1963. Bergmannin motto onkin ”tuottaa huippulaatuisia nykyaikaisia koneita, jotka on valmistettu järkevään hintaan.”

Leveä V-Spread-levityskoneisto
Täydellinen levitystulos | Työleveys jopa 36 m

Patentoitu ja ainutlaatuinen markkinoilla:
Uusi leveä BERGMANN V-Spread-levityskoneisto. Levitinlautasten V-muotoisen sijoittelun ja suurennetun halkaisijan tehokas yhdistelmä mahdollistaa levitettävän materiaalin entistä tasaisemman jakautumisen levitinlautasille ja sen myötä täydellisen levityksen pellolla.

Lue lisää!

DLG-levitintesti - V-Spread ja 2-Spread
Erinomainen levityslaatu, jonka DLG on virallisesti vahvistanut

Maaliskuun 2022 lopussa Saksan Maatalousyhdistys (DLG) testasi riippumattomasti kolmen BERGMANN-levittimen kolmea erilaista levitinyksikköä MecklenburgVorpommernissa sijaitsevan maatilan alueella.
– TSW 6240 W ja V-Spread (levitinlautasen ø 1 100 mm, 6 levitinsiipeä)
– TSW 2140 E ja V-Spread (levitinlautasen ø 1 000 mm, 4 levitinsiipeä)
– M 6240 W ja 2-Spread (kaksi pystytelaa, ø 1 050 mm)
Testejä valmistelivat useat BERGMANNin työntekijät testejä edeltävällä viikolla, ja he myös toteuttivat ne myöhemmin. Frankfurtin lähellä Groß Umstadtissa sijaitsevan DLG:n testikeskuksen työntekijä oli paikalla validoimassa vaakajärjestelmiä, testaamassa levittimiä ja arvioimassa tuloksia.

Lue lisää testituloksista!

Mallisto, täsmälevittimet

TSW 2140 E
-Saatavilla V-Spread

TSW 2120 E/T

TSW 3140 E/T

TSW 4190 S

TSW 5210 S/W
-Saatavilla V-Spread

TSW 6240 S/W
-Saatavilla V-Spread

TSW 7340 S
-Saatavilla V-Spread

Katso tarkemmat tiedot malleista tekniset tiedot -välilehdeltä

Esitteet:

Bergmann TSW ja M -lannanlevittimien esite

Bergmann TSW tarkkuuslevittimien esite, isot mallit

Tutustu myös Bergmann-levittimiin pystykeloilla.