Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Schäffer

Schäffer - Yellow Line -kiinteistökuormaajat

Jaa:

Schäfferin Yellow Line -mallisto vastaa kiinteistöpuolen konetarpeisiin! Tämä linja on suunniteltu erityisesti kiinteistöpuolen töitä ajatellen. Nämä työkoneet sopivat rakentamiseen, viherrakentamiseen, kunnallisten palveluiden, kuin myös teollisuuteen. Pienistä mitoistaan huolimatta nämä dynaamiset voimakoneet pystyvät kuljettamaan valtavia kuormia. Kiinteistökoneiden valikoimista löydät pyöräkuormaajat sekä teleskooppiset pyöräkuormaajat.

Kiinteistökoneet kovaan käyttöön

Schäfferin Yellow Line - keltaisen linjan koneet on suunniteltu erityisesti kiinteistöpuolen monipuolisiin tarpeisiin. Löydät mallistosta niin kevyemmät pyöräkuormaajat kuin myös raskaamman sarjan teleskooppikuormaajat.

Pyöräkuormaajat

Pienestä koostaan huolimatta nämä kaikki Schäffer-kuormaajat jaksavat nostaa myös raskaitakin kuormia. Malliston pienimmän kuormaajan 2428-2 kaatokuorma on yli 1000 kg. Tämä on on mahdollista erityisessuunnitellun etuosan ansiosta. Se on hieman matalempi verrattuna punaisiin Schäffereihin, mikä parantaa kuljettajan näkyvyyttä eteen työlaitteille. Nostosylinteri on vahvempi. Kääntöhaarukan ja tukien paksuudet on myös kasvatettu vastaamaan suorituskyvyn kasvua. Nostokorkeutta uusilla kuormaimilla on on 2,30 m ja 3,25 m välillä. Näiden kuormainten SLT-versiot ovat myös erittäin monipuolisia. Niille on ominaista alempi kokonaiskorkeus, joka on vain 1,92 m 2428 SLT:llä suojan kanssa. Kuormaajat voivat siis myös ajaa esimerkiksi erittäin matalan käytävän tai kulkureitin läpi ja sopivat käytettäväksi esimerkiksi maanalaisissa pysäköintihalleissa ja vastaavissa tilossa.

Yellow Line -pyöräkuormaajat ovat 2428-2, 2428 SLT, 2430, 2430 SLT, 2245 S, 4670 Z ja 5470 Z

Teleskooppi-pyöräkuormaajat

Schäfferin teleskooppi-pyöräkuormaajissa yhdistyvät pyöräkuormaajan ohjattavuus ja selkeä näkyvyys sekä perinteisen teleskooppikuormaimen korkea nostokorkeus ja toiminta-alue. Yhä useammat asiakkaat valitsevat jonkin näistä malleista, joiden työpaino on 2,7–13 tonnia. Nivelohjauksensa ansiosta Schäfferin teleskooppi-pyöräkuormaajat ovat käytössä poikkeuksellisen dynaamisia. Ajoneuvon takapää seuraa aina etupään jälkiä. Ohjaus on erittäin yksinkertaista ja liikkuvuus on suuri, koneen suuren ohjauskulman ansiosta.

Suuri, keskeisesti sijoitettu ohjaamo antaa kuljettajalle täydellisen näkyvyyden joka suuntaan. Eikä vähiten myös matalan etuosan ansiosta, jonka korkeutta on alennettu aikaisempiin malleihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvon kuljettajalla on aina täydellinen näkyvyyss lisälaitteille ja hän voi työskennellä tuottavammin ja turvallisemmin. Mallista riippuen suurin nostokorkeus on 3,72–6,10 m. Työkalusylinteri sijaitsee teleskooppivarren sisällä ja on siten suojattu vaurioilta. Koneet saavuttavat erittäin hyvät murtovoimat integroidun Z-kinematiikan ansiosta ja ovat siksi ihanteellisia työkoneita rakennustyömaille.

Lue lisää valmistajan sivuilta (EN)

Kysy lisää