Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Anderson

Anderson-tuubikäärimet

Jaa:

Tehokkuus, joustavuus ja laadukas käärintä Anderson-tuubikäärijän avulla. Selkeä rakenteiset ja helppokäyttöiset tuubikäärijät nopeuttavat työtäsi pellolla.

Laadukkaat tuubikäärijät

Anderson tuubikäärijä on Kanadassa valmistettu laadukas laite, jolla säästät muovikuluissa jopa 50 %! Selkeät, helppokäyttöiset tuubikäärijät on kehitetty niin, että ne varmistavat optimaalisen laadun käärintään. Tuubikäärimissä oleva hydraulisesti säädettävä tiivistysjärjestelmä on yksi ominaisuuksista, joka erottaa nämä tuubikäärijät muista markkinoilla olevista. Tämä ominaisuus säilyttää rehusi laadun kaikissa paaleissa.

Andersonin tuubikäärijöihin on suunniteltu niin mekaaninen kuin hydraulinen järjestelmä, joka on luotettavampi kuin sähköinen säätö. Tämä ominaisuus takaa koneen pitkän käyttöiän ja helpon koneen säädön. Tuubikäärijät toimivat nopeasti ja laadukkaasti, Anderson-tuubikäärijöissä on nopein koskaan paalin työntäjä, joka tuottaa tuubiin jopa 180 paaliin tunnissa. Koneisiin asennettu autopilotti sallii koneen liikkua yhdensuuntaisesti viereisen paalirivin kanssa, jolloin optoimidaan paalien varastointialue pellolla. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja tilaa jopa 20 %. Kaikki mallit on varustettu suuren kapasiteetin käärintäkehällä, jonka avulla käärit jopa 1,8 metrin halkaisijaltaan olevia paaleja.

Hybrid X XTRACTOR™ -tuubikäärijän on suunniteltu edistyksellinen Flex Hoop -tekniikka, jonka avulla käärit niin pyörö-, kuin  kanttipaalit. 

Lue lisää valmistajan sivuilta

Tutustu myös Anderson-paalinkeräysvaunuihin.

Anderson-tuotteiden esite (EN)