Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale-pöyhimet

Jaa:

Uutta McHale:lta, ProPel-pöyhimet! M6-770 -pöyhin on ihanteellinen kone painavammankin kasviaineksen nostamiseen ja kuivattamiseen. Näin saadaan parasta rehua lyhyessä ajassa. Nämä McHale ProPel-pöyhimet ovat osoittautuneet vahvoiksi ja kestäviksi koneiksi. Nämä koneet ovat erittäin tehokkaita ja luotettavia kaikissa maastoissa!

Tehokasta heinän pöyhintää kaikissa olosuhteissa!

McHale ProPel M6-770 on helposti ohjailtava kone, jossa on erinomainen maanpinnanseuranta ja vakaus epätasaisessakin maastossa, mikä takaa tehokkaan pöyhinnän koko käytön ajan.

Kaikki ProPel-pöyhin malliston koneet on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla:

Alusta
Kaikkien McHale-pöyhinten V-muotoinen keskirunko tarjoaa vahvan ja vakaan koneen käytön sekä siirron peltolohkolta toiselle.

Voimansiirto
Teho siirretään roottoreihin HeavyDuty voimansiirrolla sekä rasvattavilla yleisnivelillä. Nämä varmistavat suoran ja tasaisen voimansiirron kaikissa käyttöolosuhteissa.

Roottorit
Kaikissa McHale-pöyhimissä on halkaisijaltaan 1,54 m (61”) roottorit, jotka on varustettu 7 piikkivarrella, jotka kaikki tukevat kaksoiskoukulla olevaa piikkiä puhtaan, tasaisen sadon nostamisen ja jakamisen varmistamiseksi. Nämä suuret ympärysmitalliset roottorit toimivat suhteellisen alhaisilla kierroksilla, mikä tarjoaa enemmän aikaa sadon nostamiseen ja vapauttamiseen koukkupiikkien avulla.

Käyttäjät voivat tarvittaessa säätää roottoreiden kulmaa ja korkeutta. Roottorin kulman säätö tehdään muuttamalla roottorin maapyörien asentoa johonkin viidestä asennosta, asteikolla 10°- 17°. Roottoreiden työkorkeutta voidaan helposti säätää ProPel M6-770:ssä yksinkertaisesti pienentämällä tai pidentämällä työntövartta. Hinattavissa pöyhimissä roottorin korkeutta säädetään kääntämällä yksinkertaista säätökahvaa.

Jotta sato ei takertuisi roottorin pyöriin, sadonohjauslevyt ohjaavat sadon koneen takaosaan.

Piikit
Kaikki McHale ProPel Tedder -sarjan pöyhimet on varustettu kaksoiskoukkupiikeillä, jotka varmistavat, että kaikki sato nostetaan puhtaaksi suuren ja tasaisen levityksen aikaansaamiseksi. Kestävän koukkupiikin ansiosta sato jakautuu korkealle, tasaisesti ja kauas koneen taakse, jolloin maa jää puhtaaksi ja sato leviää tasaisesti kuivumista varten.

Kuljetus
McHale ProPel M6-770 taittuu pystysuunnassa 3,8 metrin korkeuteen kompaktin tiekuljetusasennon saavuttamiseksi. 

Ohjaus
McHale pöyhin mallisto on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ajoon, välttämään yliajo rinteissä ja antamaan tasainen, yhdenmukainen pöyhintäkuvio kaikkiin suuntiin. Tämän saavuttamiseksi McHale ProPel M6-770 -pöyhimet on varustettu värähtelevillä vaimentimilla ja tukevalla ohjausjärjestelmällä. Tämä seuraa traktoria kaarteissa ja varmistaa vakaan ja luotettavan toiminnan pöyhintäprosessin aikana.


Päistehallintajärjestelmä
Päisteessä tai esteiden ympärillä lisävarusteena saatava päistehallintajärjestelmä voidaan kääntää hydraulisesti paikoilleen ohjaamossa kuljettajan toimesta.

Lue lisää valmistajan verkkosivuilta (EN)

Tutustu myös McHale-karhottimiin ja niittokoneisiin.