Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Parko Effective -äkeet

Jaa:

Suomalaista osaamista suomalaiselle viljelijälle ja urakoitsijalle. Effective-äes parantaa maan tuottavuutta ja sopii kaikille maalajeille. Tarkka työsyvyyden hydraulinen säätö on mahdollista myös ajon aikana.

Parko Effective 5000–9000 Serial Z 45/70
Raskaan sarjan äkeet

Parko Effective Z-sarja on äkeiden raskaan sarjan uudistettu edelläkävijä, tulevaisuuden tarpeisiin suunniteltu äesmallisto. Kestävien rakenneratkaisujen ansioista äes on tuottavuutta parantava, kaikille maalajeille sopiva tehokas äes.

  • Effective Serial 70 sarjan äkeet: 70 x 12 mm piikit ja piikkijako on 12 cm (lisävarusteena 10 cm)
  • Effective Serial 45 sarjan äkeet: 45 x 12 mm piikit ja piikkijako on 8 cm

Vakiovarusteena Effective-äkeissä mm: 400/60-15.5 renkaat, hydraulinen etutasauslata,1-rivinen väistävä jälkihara sekä renkaan kaapijat. Effective-sarjaan on saatavana myös laaja lisävarustevalikoima.

400 mm leveät renkaat sekä kestävä telirakenne tuovat Effective-äkeisiin erinomaisen kantavuuden myös pehmeämmilläkin maalajeilla sekä vakaan siirtokuljetuksen.

Effective-äkeissä on markkinoiden raskaimman äes-sarjan parhaat ominaisuudet yhdistettynä kestävään 70x12 joustopiikkiin. Näillä ominaisuuksilla äkeet pystyvät tehokkaasti myös kovimpiin maalajeihin ja saavuttavat parhaimman kylvöpohjan.

Tutustu mallistoon tarkemmin valmistajan kotisivuilla. Siirry sivuille tästä »