Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Schäffer

Schäffer - akkukäyttöiset kuormaajat

Jaa:

Schäffer-tuoteperhe laajenee ja nyt on saatavilla myös akkukäyttöiset kuormaajat niin pihatöihin, maatiloille kuin myös urakointiin. Akkukäyttöiset e-sarjan kuormaajat ovat hiljaisia ja tuovat uudenlaista mukavuutta etenkin sisätiloissa työskentelyyn!

Akkukäyttöiset Schäffer-kuormaajat

Mallisarjassa on saatavilla kolme eri mallia, joista voit valita juuri sinun tarpeisiin sopivan!

23 e - ketterä työkone ahtaisiin tiloihin

23e akkukäyttöinen kuormaaja on myös suorituskyvyltään vastine dieselkäyttöisille kuormaajille: kippikuorma ja nostokorkeus ovat lähes samat sähkö- ja dieselmoottoreissa! Tämä kone saavuttaa jopa 20 km/h nopeuden. Uudella 23e:llä on ilo ajaa, ja siinä on kaikki tekniikka ja teho, joita tarvitaan työtehtävien helpottamiseksi.

24 e - kiinteistöpuolen tarpeisiin

Tämä kuormaaja soveltuu hiljaisen työskentelynsä ansiosta erityisen hyvin asuinalueille, viherrakennukseen sekä muille toimialoille, joissa hiljainen työskentely on eduksi. Työkoneen omapaino on vain 2215 kg, joten se voidaan helposti kuljettaa työmaalta toiselle. Akkukäyttöinen kuormaaja vastaa tehoiltaan 45 hevosvoiman dieselkuormaajaa.

23 e T - tehokas akkukäyttöinen telekuormaaja

23 e T on 23 e:n vastine, vain korkeamalla ulottuvuudella! Koneesta löytyy nostovoimaa aina 1600 kg asti ja maksimaalinen kippikorkeus jopa 3 m! 

23 e -esite (en)

24 e -esite (en)