Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

SILOKING SelfLine 4.0 - ajettavat apevaunut

Jaa:

Siloking-seosrehuvaunut vastaavat tämän päivän tilojen tarpeisiin, kun halutaan säästää kustannuksissa. Teknologia keskittyy nykypäivänä pääasiassa muutamaan asiaan tuotekehityksessä. Ajankäyttöön ja kustannustehokkuuteen kuten myös seoksen laatuun. Jopa rehun sekoituksen aikana, ajettava apevaunu säästää jopa 50 % aikaa verrattuna hinattavaan apevaunuun, jossa lastaus tapahtuu esimerkiksi kuormaajalla.

SILOKING SelfLine 4.0 - ajettavat apevaunut saatavilla 13 m³ aina 32 m³ asti

Ajettavilla apevaunuilla on etunsa seosrehun tekemisessä. Tarkka lastaus ja hyvä sekoitus auttavat pääsemään tasaisen ja hyvän seossuhteen omaavaan seosrehuun.

SILOKING SelfLine 4.0 Compact 1612 - säiliön tilavuus 13 m³ - 16 m³

Pienikokoinen, helposti ohjattava 3-pisteinen runko, suorituskykyinen jyrsinpää ja tehokas, taloudellinen käyttö tekevät SILOKING SelfLinestä täydellisen ratkaisun perhetilan koneellistamiseen. Se sopii myös suurille maatiloille, jotka haluavat tarkkaa ruokintaa erilaisille eläimille. SelfLine Compactissa on pienikokoinen rakenne ja kaksipuolinen ulostulo, joka helpottaa rehun jakelua.

Matalat Compact 13- ja 16-mallit sopivat erinomaisesti mataliin tiloihin. Ne on varustettu tehokkaalla ja taloudellisella 105 kW:n (143 hv) 4-sylinterisellä Volvon turbodieselmoottorilla, päästövakioaste IV. Compact 13- ja 16-malleihin on saatavana lisävarusteena moottori, jonka teho on 129 kW (175 hv) tai 160 kW (218 hv).

SILOKING SelfLine 4.0 Premium 2215 - säiliön tilavuus 15 m³ - 22 m³

Myös näissä malleissa keskitytään SelfLine 4.0:n varusteisiin.

Mukava ohjaamo, uudenlainen ajettavuus, uusi hydrauliikka, integroitu monitoiminen käsinoja CAN-väylänohjausjärjestelmällä ja uusi turvaruuvi tekevät työstä tehokasta ja taloudellista. Premium 15-, 19- ja 22-mallit voivat noutaa syötteen korkeista siiloista. Näiden mallien vakiomoottori on Volvon 4-sylinterinen dieselmoottori, jonka teho on 129 kW (175 hv), päästövakiovaihe IV (valinnaisena 160 kW / 218 hv).

SILOKING SelfLine 4.0 System 500+ - säiliön tilavuus 19 m³ - 27 m³

Maitotilat, joilla on useita ruokintapaikkoja, urakoitsijat, työasemat - kaikki odottavat samoja asioita ajettavalta apevaunulta. Sen täytyy olla nopea tiellä ja vakuuttaa ominaisuuksillaan myös ahtaissa tiloissa. Tämä nopea ja helppokäyttöinen seosrehuvaunu tekee vaikutuksen kaikissa olosuhteissa. Kun kokonaiskorkeus on alle 3 metriä, matalat käytävät ja tilat eivät ole ongelma. SelfLine 4.0 -järjestelmällä varustettu 500+ 2519 on myös erittäin luotettava valinta. 4-pyöräisen ohjauksen ansiosta se pystyy käsittelemään sekä vaikeitakin maastoja että kovia pintoja. Vaunussa on suuret renkaat, ja sitä on helppo ohjata kahden liikkuvan akselin ansiosta. Konetta on saatavana kolmella nopeusmallilla (25/40/50 km/h).

SILOKING SelfLine 4.0 System 1000+ - säiliön tilavuus 25 m³ - 32 m³

SILOKING SelfLine 4.0 System 1000+ vakuuttaa uudella, helpolla ohjattavuudella, sillä on suuri kapasiteetti ja hyvä suorituskyky. Tämä apevaunu on kehitetty maatiloille, jossa on yli 1000 lehmää. 3-akselisen alustan ansiosta tätä seosrehuvaunua voidaan lastata 12 tonniin saakka - mutta alustan, pyörien ja pohjan kuormitus on rajallinen.

Lisäksi aktiivinen ohjaus etu- ja taka-akselilla tarjoaa erittäin hyvän ohjattavuuden. Tilavuus on 25 m³, 27 m³, 29 m³ tai 32 m³ ja vaunuissa on 3 tai 2 turbosekoitusruuvia. Tämä XXL-sekoitin sekoittaa nopeasti ja tuottaa tasaisen lopputuloksen.

Siloking-mallisto, esite

Lue lisää valmistajan suomenkielisiltä sivuilta