Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

SILOKING TrailedLine 4.0 - hinattavat apevaunut

Jaa:

Siloking TrailedLine 4.0 -hinattavat apevaunut vakuuttavat käyttäjänsä lyhyillä sekoitusajoilla ja tasaisella sekoitustuloksella profiloidun säiliön ansiosta. Kaikissa malleissa on SILONOX-kulumissuoja ruuvien välissä olevissa kiiloissa ja poistoaukossa. Vankka ja vääntöjäykkä nelikulmainen runko yhdessä tehokkaiden vaihdelaatikoiden ja 4-planeettapyörän kanssa varmistaa korkean käyttövarmuuden.

SILOKING TrailedLine 4.0 - hinattavat apevaunut 7 m³ aina 45 m³ asti.

Hyvä ohjattavuus, kevyt hinattavuus ja luotettava toiminta. Siloking -hinattavat apevaunut on saatavilla pienikokoisista versiosta, soveltuen ahtaisiin tiloihin aina suuren kuljetuskapasiteetin vaunuihin asti. Yhtenäiset rehuseokset ja tarkka purkaus korkealla toimintavarmuudella. Saatavilla on vaunumalleja hyvin suunnitelluista perusmalleista (Classic), joissa on tavanomaiset SILOKING-ominaisuudet aina älykkäisiin, suuren suorituskykyisiin malleihin (Series 4.0), joissa maksimaalinen tehokkuus, tuottavuus ja tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Valitse apevaunumallistosta sinun tarpeisiin sopiva vaunu, joka räätälöidään juuri sinun tilan ja käytön mukaan!

SILOKING TrailedLine 4.0 Compact - säiliön tilavuus 7 m³ - 14 m³

Pystysuora TMR-sekoitin SILOKING Compact soveltuu erityisen hyvin ahtaisiin rakennuksiin. TMR-sekoittimet hajottavat myös pyöreät paalit ilman ongelmia. Kompaktille mallistolle on ominaista hyvä ohjattavuus ja helppo ajettavuus. Erilaisten poistovaihtoehtojen avulla rehuseos voidaan sovittaa yksilöllisesti maatilan olosuhteisiin. Vankka pohjapanssari integroiduilla valoilla helpottaa ajoa päivin ja öin.

SILOKING TrailedLine 4.0 Premium 1814 / 2218 / 3022 - säiliön tilavuus 14 m³ - 30 m³

SILOKING TrailedLine 4.0 Premium -mallisarja sekoittaa appeen erittäin nopeasti ja hellävaraisesti ruuvien toimintaa parantavan säiliön muotoilun ansiosta. Eri säiliöiden korkeuksien ja renkaiden välillä on mahdollista sovittaa TMR-sekoitin navetan korkeuksiin tai kuorma-auton maksimikorkeuteen. Suppilon korkeuden pienentämisessä on kuitenkin tärkeää sovittaa myös TMR-sekoittimen turbo-kaira täyttämään suppilon geometrian laatuvaatimukset. TrailedLine 4.0 Premium 3022-26 -mallit sekä tätä suuremmat mallit on varustettu kaksois-akselilla (ohjausakselilla tai ohjausakselilla, jossa on pakko-ohjaus).  

TrailedLine System 1000+ - säiliön tilavuus 35 m³ - 45 m³

SILOKING TrailedLine 4.0 System 1000+ 4535 yhdistää suuren kapasiteetin ja maksimaalisen hyötykuorman. TrailedLine 4.0 System 1000+ -malli sopii parhaiten tiloille, joissa vaunun pitää mukautua vaihteleviin tilanteisiin eläinten ruokinnassa, huomion keskittyessä ajansäästöön ja tarkkuuteen. SILOKINGin tridema-akseli jakaa painon 3 akselille ja minimoi pihalle kohdistuvan kuormituksen täydellä kuormalla ajettaessa. Lisäksi tieliikenteessä ajettavuus paranee. Yhdessä hyvän turvallisuuden kanssa 2-akseliset tride-akselit tarjoavat myös erinomaisen ohjattavuuden. Kolme pystyruuvisekoitinta tarjoaa nopean ja tasalaatuisen rehuseoksen, mikä säästää myös aikaa ja polttoainetta. Kone voidaan varustaa SoftStartilla.

TrailedLine Duo Avant - säiliön tilavuus 14 m³ - 32 m³

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 2014
Säiliön tilavuus 14 m³ - 22 m³.

Optimoidun ja kartiomaisen säiliön muotoilun ansiosta sekä erityisen kompaktilla rakenteella tilavuus hyödynnetään paljon paremmin, vaikka seoksessa olisi pitkäkuituista rehua. Lisäksi Duo Avant tarjoaa matalan vetovastuksen ja luotettavan toiminnan.

Säiliön kartiomainen muoto yhdessä räätälöidyn turboruuvin kanssa tarkoittaa, että jopa pitkäkuituinen rehu palaa säiliön alaosaan.
Pyöristetty FlowPlus-säiliö ohjaa rehun takaisin ylimmästä kerroksesta alaspäin sekoitusprosessiin, mikä estää kasautumien muodostumisen jopa pyöröpaaleilla työskenneltäessä.

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 3227
Säiliön tilavuus 27 m³ - 32 m³

Tämä sarja yhdistää suuren kapasiteetin ja matalat käyttökustannukset. Pohjalevyn ja kartiomaisen säiliön pienen halkaisijan avulla tämän innovatiivisen pystyruuvisekoittimen käyttämiseen tarvitaan kolme turvaruuvia. Näiden kapasiteetti on 27 m3 tai 32 m3 ja tehoja vaaditaan vain 100 hv.

Kone käynnistyy ongelmitta jopa 12 tonnin työtykuormilla ja pitkän pysähdysajan jälkeen. Tämä toiminta toimii hyvin yhteen myös traktorin kanssa.
3 pystyruuvia tarjoavat nopean ja tasaisen syöttöseoksen, lisäksi vaunu säästää aikaa ja polttoainetta.
Lisävaruste: Aktiivinen ohjaus lisää erinomaista ohjattavuutta.

Siloking-mallisto, esite

Lue lisää valmistajan sivulta (EN)

Siloking-apevaunuja on saatavilla hinattavina, itsekulkevina ja kiinteinä malleina, tutustu apevaunuvalikoimaan.