Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Wieska

Wieska-lumilingot

Jaa:

Kotimaiset ammattikäyttöiset WIESKA lumilingot toimivat hyvin haasteellisissa lumiolosuhteissa. Lumilingoissa on vahva koteloitu runkorakenne, suuret lumen poistoaukot ja muotoiltu korkea lumisiipi.

Wieska-lumilingot

WIESKA lumilingot on kehitetty Näppä-linkojen pohjalta ja vaalivat niiden vahvaa perinnettä. Kaikki mallistomme lingot on suunniteltu kestämään ammattikäyttöä ja ne toimivat mallikkaasti kotimaamme haasteellisissa lumiolosuhteissa.

Usiutunut Wieska-lumilinkomallisto: 

W275LAH

TEHOKAS V-LINKO VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN
Mallistomme suurin V-linko hoitaa tehokkaasti lumityöt myös vaativissa olosuhteissa. Korkea koteloitu runkorakenne kestää myös metsäteiden kolhuja. Muotoiltu 95cm auraussiipi pyörittää lumen hyvin roottorille. Syöttö- ja heittolavat voidaan tarvittaessa lukita murtopulteilla. Avarat poistoaukot lennättävät lumen tehokkaasti ja sulkuluukut toimivat hydraulisesti. 

Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs. Roottorin syöttölavat, kulutusterät sekä tukijalakset on valmistettu 500HB Hardoxista. W275LAH on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kolme säädettävää tukijalasta sekä led-valot. Pintakäsittelynä on raepuhallus ja jauhemaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W255LAH

KETTERÄSTI KIINTEISTÖJEN LUMITÖIHIN
Ketterä W255LAH malli on varustettu alennusvaihteella ja siinä on kestävä vahvasti koteloitu runkorakenne. Kokonsa puolesta W255LAH soveltuu erinomaisesti mm. kiinteistöjen lumitöihin. Muotoiltu 75cm auraussiipi pyörittää lumen hyvin roottorille. Vapaasti liikkuvat syöttölavat 8kpl sekä heittolavat 4kpl voidaan tarvittaessa lukita murtopulteilla.Avarat poistoaukot lennättävät lumen tehokkaasti ja sulkuluukut toimivat hydraulisesti.

Runkomateriaalina on S355-rakenneteräs. Roottorin syöttälavat, lapojen kiinnityskorvakkeet ja kulutusterät on valmistettu 500HB Hardoxista.W255LAH on varustettu alennusvaihteella ja siihen on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita.
Pintakäsittelynä on raepuhallus ja jauhemaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W255L

KETTERÄSTI KIINTEISTÖJEN LUMITÖIHIN
Suoravetoiset W255L mallit ovat vahvarakenteisia linkoja, joissa syöttömekanismi on murtopultein lukittavilla lavoilla. Koteloitu runkorakenne tekee lingoista erityisen kestäviä. Muotoiltu 75cm auraussiipi pyörittää lumen hyvin roottorille. Avarat poistoaukot lennättävät lumen tehokkaasti ja sulkuluukut toimivat hydraulisesti.

Runko- ja roottorimateriaalina on S355-rakenneteräs ja kulutusterät on valmistettu 500HB Hardoxista.
W255L malliin on saatavilla lisävarusteena tukijalakset, vallileikkurit ja led-valot.
Pintakäsittelynä on raepuhallus ja jauhemaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W275LAY

YKSITORVINEN LINKO TARKKAAN LUMENOHJAUKSEEN
Yksitorvinen W275LAY malli soveltuu erinomaisesti kiinteistöhuoltoon ja kohteisiin, jossa lumenohjaus luo haasteita. Hydraulisella torven käännöllä ja lipalla saadaan lumisuihku ohjattua tarkasti. Kestävä runkorakenne on koteloitu vahvasti ja 95cm korkea auraussiipi pyörittää lumen tehokkaasti roottorille. Syöttölavat voidaan lukita tarvittaessa murtopulteilla, heittosiivikko on kiinteä.

Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs. Roottorin syöttölavat, kulutusterät sekä tukijalakset on valmistettu 500HB Hardoxista. W275LAY on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kolme säädettävää tukijalasta sekä led-valot. Pintakäsittelynä on raepuhallus ja jauhemaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W260R

VAAKARUUVINEN TEHOLINKO KIINTEISTÖHUOLTOON
Vaakaruuvinen W260R soveltuu erinomaisesti pihojen ja katujen puhdistukseen, jossa lumen syöttö toimii tehokkaasti myös haasteellisissa lumiolosuhteissa. Lyhyen runkorakenteen ansiosta soveltuu hyvin ahtaisiinkin piha-alueisiin ja seinän vierustoille. Hydraulisella torven käännöllä saadaan lumisuihku ohjattua tarkasti.

Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs ja runkorakenne on koteloitu vahvasti. Syöttöruuvin kierreosa on valmistettu 400HB Hardoxista. Suurikokoinen 100cm heittopesä sekä heittolavat ovat 500HB Hardoxia, samoin kuin kulutusterät sekä tukijalakset. W260R on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kaksi säädettävää tukijalasta sekä led-valot. Pintakäsittelynä on raepuhallus ja jauhemaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.