McHale esittelee uuden Fusion 4 -yhdistelmäpaalainsarjan

26.09.2022

McHale Fusion yhdistelmäpaalain on ollut maanviljelijöiden ja urakoitsijoiden suosikkikone ympäri maailmaa. Syyskuussa Irlannin kansallisissa kyntökilpailuissa McHale esitteli ylpeänä uuden McHale Fusion 4 -sarjan yhdistelmäpaalainmalliston, joka koostuu malleista McHale Fusion 4, McHale Fusion 4 Pro ja McHale Fusion 4 Plus kalvosidontatekniikalla.

McHale Fusion 4 yhdistelmäpaalaimen suunnittelussa mukavuus ja käyttäjäystävällisyys olivat koneen kehityksen keskiössä. Kaikki Fusion 4 -sarjan koneet tarjoavat joukon uusia ominaisuuksia, ja huippuluokan Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ovat ISOBUS-yhteensopivia, jolloin käyttäjä voi pääsee hyödyntämään helpot säädöt ja koneen suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla.

”Uusi Fusion 4 -sarja on keskittynyt korkeampaan tehoon ja käyttömukavuuteen. Uusi Profi-Flo-noukin, tiiviimmät paalit ja nopeampi käärintänopeus lisäävät työsaavutusta. Suunnittelutiimi on myös parantanut kuljettajan paalauskokemusta käyttämällä ISOBUS-tekniikkaa Fusion 4 Pro ja 4 Plus -malleissa" kertoo Martin McHale, McHalen markkinointi- ja myyntijohtaja.

Suunnittelussa on panostettu myös käyttäjäystävällisyyteen ja samalla varmistetaan McHalen tunnettu luotettavuus ja korkea työnlaatu. Tämän maineen pohjalta McHale on lisännyt mallistoon seuraavat uudet ominaisuudet:

Profi-Flo Noukin

McHale Fusion 4 -sarja tehostaa paalausta entisestään. Uusi Profi-Flo-noukin on suunniteltu parantamaan noukintatulosta paremman materiaalinvirtauksen avulla. Se on suunniteltu sopimaan erilaisiin ja haastaviin työolosuhteisiin. Uusi kartiomainen syöttökanava tehostaa sadon virtausta noukkimelta kohti roottoria ja roottorilta paalikammioon, parantaen työsaavutusta. Huollon vähentämiseksi kaikki Profi-Flo-noukkimet on varustettu raskaammalla voimansiirrolla, joka vähentää ketjun kuormitusta ja pidentää ketjun käyttöikää. Asiakkaat voivat valita 5-piikkiakselisen kulisseilla varustetun noukkimen tai valinnaisen 6-piikkitangon kulissittoman noukkimen, joka on vakionoukinta leveämpi. Piikkien takana asiakkaat huomaavat useita muutoksia, jotka parantavat sadon virtausta kammioon.

McHale on myös esitellyt Adaptive Intake -järjestelmän, joka on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan nielun säätämisen automaattisesti ylös ja alas materiaalivirran muutoksien mukaan. Tällä saavutetaan useita etuja:
• Se mukautuu automaattisesti sadon määrään, mikä mahdollistaa koneen kapasiteetin maksimoimisen niin pienillä kuin suurillakin karhoilla.
• Nielu säätyy automaattisesti, jotta kone pystyy paremmin käsittelemään epätasaisia ja möykkyisiä karhoja.
• Parempi työsaavutus
• Pienempi tukosten mahdollisuus

1000 RPM vaihteisto

Kaikissa Fusion 4 -sarjan koneissa on vakiona 540 rpm vaihteisto. Koneen suorituskyvyn optimoimiseksi 1000 rpm vaihteisto on saatavana lisävarusteena, joka tarjoaa seuraavat edut:

• 1000 rpm vaihteisto lisää voimanoton nopeutta huomattavasti pienemmällä vääntömomentilla. Tämä vähentää voimansiirtolinjan jyrkkiä kuormituksia ja antaa kytkinasetukselle 10 % enemmän kapasiteettia, mikä vähentää tukosten riskiä ja parantaa suorituskykyä.
• Mahdollisuus valita 540 rpm (jos saatavilla) traktorissa helpottaaksesi uudelleenkäynnistystä tukkeutumistilanteessa.
• Parempi polttoainetalous saavutetaan traktorin alhaisempien kierrosten ansiosta käyttämällä konetta suositellulla voimanoton nopeudella 890 rpm käytettäessä 1000 rpm vaihteistoa.

Muita uusia ominaisuuksia Fusion 4 -konesarjassa ovat:

McHale Fusion 4 -sarja on varustettu kaksoisrasva- ja öljypumpuilla. Rasvapumppu on kytketty paalinpudotuksen alaspäin suuntautuvaan liikkeeseen, kun taas öljypumppu on kytketty paalinpudotuksen ylöspäin suuntautuvaan liikkeeseen. Tämä varmistaa, että rasvaa ja öljyä levitetään tasaisesti ja jatkuvasti koneen käydessä.

Kaikkiin Fusion 4 Plus -koneisiin on asennettu suurempi verkko/kalvojarru, joka tarjoaa 25 % enemmän venytystä, joka on helppo asettaa. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä kylmällä säällä NRF:llä, joka vaatii korkeampaa venytysprosenttia.

Cut & Hold Slider -harjat tekevät Fusion 4:n suorituskyvystä entistä luotettavamman vähentämällä kitkaa muovin repeytymisen estämiseksi, erityisesti kuumissa tai märissä olosuhteissa. Leikkaus- ja kiinnitysyksiköissä on myös hydraulinen hana, joka lukitsee leikkauksen ja pitää auki-asennossa huollon helpottamiseksi ja turvallisuuden vuoksi.

Fusion 4 Pron ja Fusion 4 Plusin takaosaan on asennettu ohjausnäppäimistö, jonka avulla käyttäjä voi ohjata seuraavia toimintoja:

  • Käärinnän kierrokset
  • Käärintärulla ylös/alas
  • Käärimisen käynnistys / tauko
  • Leikkaa ja pidä vapautus
  • Työvalot
  • Kaksi muokattavaa varapainiketta.

Kaikissa Fusion 4 -sarjan koneissa on lisääntynyt kammion paine, mikä parantaa paalin muotoa ja tuottaa tiiviimmän paalin.

Uusi valaistus on lisätty McHale Fusion 4 Pro ja Fuson 4 Plus malleihin helpottamaan kuljettajaa rullien vaihdossa pimeällä. Uudet valot on lisätty siististi sivupaneelien alle ja niiden käyttäminen tapahtuu koneen takaosaan lisätystä uudesta näytöstä.

Valinnaiset lisävarusteet
Riippuen koneen varustelusta McHale Fusion 4 paalaimeen on saatavilla valinnaisia varusteita kuten: muuttuva teräpohja, verkkorullan/sidontakalvon lastauslaite, pystyynkääntäjä sekä vaaka- ja kosteusanturit.

ISOBUS-yhteensopivuus
Kaikki McHale Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus koneet ovat ISOBUS yhteensopivia vakiona. McHale ISOBUS koneet voidaan vain kytkeä ISOBUS-traktorin kytkimeen ja käyttää traktorin omasta terminaalista. Jos asiakas haluaa käyttää paalainta ei ISOBUS traktorissa, voi asiakas käyttää konetta McHale ISO-PLAY 7 tai ISO-PLAY 12 terminaalilla, jotka on saatavilla lisävarusteena. Ei ISOBUS traktoriin tarvitaan myös erillinen johtosarja, jonka voi hankkia koneen mukana.

”Uusi Profi-Flow noukin ja kehittynyt materiaalin virtaus nostaa työsaavutusta ja tehokkuutta. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä myös uuteen 1000 RPM vaihdelaatikkoon. ISOBUS on myös helpottanut paalikoneen käyttöä sekä huoltoa” sanoo James Heanue, McHalen Irlannin myyntipäällikkö.

Tutustu lisää McHale-paalaimiin

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin