Uutta Turun Konekeskuksella: Sauerburger

11.07.2022

FXS Sauerburger on saksalainen perheyritys, joka toimii jo yhdeksännessä sukupolvessa. Aivan Kaiserstuhlin viinialueen sydämessä, Wasenweilerissä perustettiin vuonna 1961 sepän pajasta maatalouskoneiden korjaamo. Vuonna 1965 aloitettiin perävaunujen ja peltoäkeiden valmistus. Asiakkaiden kanssa vuosien varrella tapahtuneen tiiviin kokemustenvaihdon kautta syntyi nykyinen myyntiohjelma Sauerburgerin sloganin mukaisesti: Käytännöstä käytäntöön.

Innovaatio, perinne ja intohimo. Näillä periaatteilla Sauerburger toteuttaa visiotaan joka päivä: tavoitteena kehittää luotettavia, mukavia ja kestäviä tuotteita asiakkaidemme erityisiin käyttötarkoituksiin.

Suomeen on saapumassa pian ensimmäiset, uudet Sauerburger Condor -vaakatasoleikkurit, jotka ovat tehokkaita murskaimia isojenkin alojen murskaamiseen. Murskain on helppo puhdistaa ja tekee tarkkaa jälkeä suurillakin työnopeuksilla. Condor-vaakatasoleikkurit ovat Sauerburgerin viimeisimmän kehitystyön tuloksia, ja mallisto on täysin uusi heidän valikoimassaan.

Tutustu lisää Sauerburgerin ominaisuuksiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää Sauerburgerin tuotteista!

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin