Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Unia

Apollo-yleislevittimet

Jaa:

Unian Apollo yleislevittimellä levität lantaa, turvetta, kalkkia ja kompostia. Monipuolinen mallisto eri tilavuuksilla. 2 m leveä levityskoneisto tarkkaan levitykseen.

APOLLO-yleislevittimet on suunniteltu keskikokoisille ja suurille tiloille. Laajasta kokovalikoimasta on helppo valita käyttötarkoituksen sopivan kokoinen levitin. Uudenaikaiset levitinkoneistot mahdollistavat erilaisten materiaalien, kuten karjalannan, turpeen, kalkin ja kompostin levittämisen.

APOLLO-vaunut on varustettu yhdellä akselilla ja isoilla renkailla, minkä vuoksi vierintävastus on pieni, kuormankantokyky suuri ja käsiteltävyys erinomainen. Levitin liikkuu pehmeästi epätasaisilla pelloilla ilman, että maanpinnan rakenne vaurioituu, kun samalla polttoaineen kulutus pysyy pienenä. APOLLO-vaunuja voidaan vetää 9 hv teholla kuutiometrin lantakuormaa kohden, kun tehontarve on yleisesti 12 hv kuutiometriä lantakuormaa kohden.

Vaunut on varusteltu myös hydraulisella pohjakuljettimella. Näin varmistetaan tasainen materiaalin syöttö levityslautasille, olipa kyseessä lanta, turve tai kalkki.

Lannan- ja lannoitteen levittimet, esite