Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek-keräävät harjalaitteet

Jaa:

Pölyämätöntä ja kustannustehokasta harjausta Snowekin keräävällä harjalaitteella. Ajosuuntiin kääntyvät sivuharjat mahdollistavat tiukat ajolinjat ja roskasäiliön muotoilu tekee harjaustuloksesta hyvän. Harjan kaikkia toimintoja käytetään hydraulisesti laskettavia, nostettavia ja pysäytettäviä sivuharjoja myöten.

Snowek-keräävä harjalaite – ylivoimainen kustannustehokkuus

Snowek-keräävä harjalaite on omiaan tehokkaassa aluepuhdistuksessa. Lähtökohtana suunnittelussa ovat olleet asiakkaiden kokemukset ja näkemykset katuharjauksesta. Lopputuloksena tuote, joka tarjoaa pölyämättömän harjauksen, markkinoiden parhaan puhdistustuloksen ja urakointiluokan tehokkuuden.

Snowek-keräävän harjalaitteen kuumasinkitty runko kestää kolhut eikä ruostu herkästi. Harjan kestävyyteen ja toimintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Harjalaitteen hydraulijärjestelmä on suunniteltu siten, että harjan kaikkia toimintoja voidaan ohjata peruskoneen hytistä poistumatta, sivuharjan nostoa, laskua ja pysäytystä myöten.

Minimissään vain 35l/min hydrauliikkaöljyn tarve mahdollistaa harjalaitteen käytön myös pienemmissä peruskoneissa. Lisäksi jopa 320 litran integroitu vesisäiliö kasvattaa täyttöjen väliä ja lisää näin ollen tehokasta työaikaa.

Snowek-harjalaitteet, esite >>

Lisätietoa saat myös valmistajan sivuilta >>

Monipuolinen valikoima erilaisia harjakoneita, tutustu Snowek- ja Sami-harjakoneisiin.