Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale-kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet

Jaa:

Nopeaan paalaamiseen, McHale -yksikköpaalaimet! McHale F5000-sarja sisältää neljä mallia: kolme verkkosidonnalla ja yhden muovisidonnalla. Kaikki F5000-sarjan paalaimet tekevät 1,25 m korkeaa ja 1,23 m leveää paalia. Tehokkaaseen paalaukseen, pellolle kuin pellolle.

Kiinteäkammioiset F5000-sarjan paalaimet

F5000-sarjan paalaimissa on parempi syöttökapasiteetti, paremmat silppuamisvaihtoehdot, tasaisempi teräpohjan alas laskeminen, loistavat hallintalaitteet ja jopa 10 % tiiviimmät paalit. Keskuspainevoitelu ja tukkeuman poisto alaslaskettavan teräpohjan avulla sekä korkealuokkaiset komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

F5500 -paalain

McHale F5500 on puoliautomaattinen, 15 terällä varustettu kiinteäkammioinen paalain, jossa on vakiona automaattinen progressiivinen rasvaus. Se on varustettu Wizard Plus -ohjausyksiköllä, jonka avulla käyttäjä voi ohjata esimerkiksi pudotuspohjan ja terien asennon kaltaisia toimintoja. Paalin tiheyttä voidaan säätää myös koneesta. Koneessa on vakiona 500/50-17 -renkaat.

F5600 -paalain

McHale F5600 on täysautomaattinen kiinteäkammioinen paalain, jossa on kuormantunteva hydrauliikka ja 25-teräinen silppuriyksikkö. Siinä on sama suurikapasiteettinen silppuriyksikkö ja roottori kuin McHale Fusion 3:ssa. Verkkokerroksia ja paalien tiheyttä voidaan säätää traktorin ohjaamosta Expert Plus -ohjauslaitteen avulla, ja kun se yhdistetään kuormantuntevaan hydraulijärjestelmään, paaliportti avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti. Koneessa on vakiovarusteena 500/50-22.5 -renkaat.

F5600 Plus -paalain

McHale F5600 PLUS on varustettu servokäyttöisellä kuorman tunnistavalla hydraulijärjestelmällä, mikä tekee paalausprosessista täysin automaattisen. Koneessa on myös 25-teräinen silppuriyksikkö ja kalvosidontajärjestelmä.

Täysautomaattisessa F5600 Plus -pyöröpaalaimessa on vakiona kaikki F5600-pyöröpaalainten edistykselliset ominaisuudet, mutta siinä on myös seuraavat lisäominaisuudet:

  • Tehokas kalvosidontajärjestelmä
  • Expert Plus -ohjainlaite, jossa on suuri graafinen näyttö
  • Automaattinen paaliportin toiminta
  • Terien paineen näyttö
  • Terien asentoanturi
  • Kuormantunteva hydrauliikka

McHale F5000-sarjan esite

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä kotisivuilta

Tutustu myös McHalen muuttuvakammioisiin paalaimiin ja Fusion paalainkäärimiin