Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek Circulus kauhaharjat

Jaa:

Tehokasta hiekannostoa Snowek Circulus -harjalaitteella. Rajattomaan pyörittämiseen suunniteltu Circulus on keväisen hiekanpoiston suursuosikki jo vuodesta 2015. Monipuolinen käyttö myös asfalttityömailla ja lehtien keräyksessä.

Circulus - tehokkuutta puhdistukseen

Snowek Circulus-harjat ovat uudenlaisia, alusta asti pyöriviksi suunniteltuja kauhaharjoja. Circulus poistaa kauhaharjoista tyypillisen takaperin harjaamisen ja tuo hiekannostokauteen ennennäkemätöntä tehokkuutta suurella keräyskapasiteetilla sekä erinomaisella puhdistustuloksella.

Circulus-kauhaharjoja valmistetaan kolmea eri mallia: kapeamman C190-mallin työleveys on 190 cm ja leveämpien mallien 220 cm. C220M ja C220 -harjoissa on joko 700 mm tai 900 mm ja C190-harjoissa 700 mm korkeat lamellit.

Circulus harjoja pystyy pyörittämään rajattomasti, sillä pyöritys on toteutettu tasaisen pyörinnän takaavalla hydraulitoimisella hammasrataskehällä.

Malliston pienemmät harjat soveltuvat käytettäväksi maatalous- ja kiinteistöhuoltotraktoreissa, isommat taas yli 9 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa. Uutuutena mataliin kiinteistökuormaajiin on saatavilla erillinen pikakiinnitettävä vesisäiliö kuormaajan taakse, lisäämään takapainoa ja parantamaan näkyvyyttä koneen edessä. 

Snowek-harjakoneet esite

Lisätietoa myös valmistajan sivuilta >>

Monipuolinen valikoima erilaisia harjakoneita, tutustu Snowek- ja Sami-harjakoneisiin.