Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Ferri

Ferri-puomimurskaimet

Jaa:

Kun niittotyö on haastavassa paikassa ja tarvitset ulottuvuutta traktorista - valitse Ferrin puomimurskain. Kestävää laatua oleva puomimurskain urakoitsijalle.

Puomimurskaimet urakoinnin tarpeisiin

Ferri TP -puomimurskaimet antavat käyttäjälleen erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden verrattuna alan standardeihin. TP-sarjan malleja on saatavana kolmella eri ulottuvuudella ja niihin on saatavana laaja valikoiman lisävarusteita, jotka lisäävät monipuolisuutta ja mahdollistavat työtarpeiden täyttämisen. TP-sarjan puomimurskaimet on suunniteltu viljelijöille, keskisuurille tiloille ja urakoitsijoille. TP-sarjan puomimurskaimet kuuluvat Ferrin AgriTeam-tuoteperheeseen.

Ferri TSH-sarjan suunnittelussa on otettu huomioon maisemointiyritysten ja urakoitsijoiden tarpeet, jotka käyttävät konetta yli tuhat tuntia vuodessa. Uudessa TSH-sarjassa on myös uudet leikkuupäät TNH125 ja THNC125. Helposti irrotettava roottori tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden kääntää leikkuupää. Tämä pidentää käyttöikää ja käyttäjä voi asettaa roottorin toiseen suuntaan käyttääkseen puolta, joka ei ole kulunut. TSH-puomimurskaimet kuuluvat Ferrin ProTeam-tuoteperheeseen.

Ferri on italialainen perheyritys, jonka on perustanut vuonna 1844 Giovanni Ferri Tamara. 1970-luvulla Ferri kehitti ensimmäinen kolmipistesovitteeseen kytkettävän kesanto/sänkimurskaimen ja 1980-luvun alussa ensimmäisen hydraulisesti toimivan puomimurskaimen. Tämä muutti yrityksen suunnan viheralueiden hoitoon tarkoitettujen koneiden valmistukseen. Nykyään Ferri-koneita myydään maailmanlaajuisesti Euroopassa, Amerikassa, Australiassa sekä Kaukoidässä.

Ferri Agriteam esite

Ferri Proteam esite

Tutustu myös Ferri-piennarmurskaimiin.